Antena Căutare

Curtea casei parohiale, magazin cu bautura si tigari!

Intr-un sat din Prahova poti cumpara bautura si tigari din curtea casei parohiale. A inchiriat spatiul pentru un magazin cu de toate ca sa faca rost de bani pentru cheltuielile lunare, se scuza preotul.

In satul Bratasanca din comuna prahoveana Filipestii de Targ, la intrarea in curtea casei parohiale, functioneaza un magazin bine aprovizionat. Gasim acolo chiar si tigari si bauturi alcoolice, produse pe care Biserica ne invata ca ar fi bine sa le ocolim.

"Nu avea voie sa construiasca asa ceva. Eu sunt batrana, am 75 de ani, dar nu am pomenit. Popi au fost 100, dar niciunul nu a facut ce face el, sa faca bar si sa bea toti betivanii in curtea bisericii", spune suparata o batrana. Dar scopul scuza mijloacele, crede preotul. "Parohia are nevoi financiare, pentru intretinerea si a casei si a bisericii si a personalului", se scuza Anton Cazan,

Totusi, preotul tine si la buzunarul chiriasului, iar pentru inceput s-a gandit sa ceara chirie doar 50 de lei pe luna. Aprobarea de constructie, inca o mai asteapta.

Preotul Anton Cazan a fost chemat pentru explicatii la Protoieria Campina.

Horoscopul zilei cu Andreea Joita! Vezi ce-ti rezerva astrele pentru 9 august... Prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana! Se anunta canicula si ploaie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x