Antena Căutare

Cutremur în România, joi după-amiază. Ce magnitudine a avut seismul

România s-a cutremurat joi după-amiază, în zona seismică Făgăraș-Câmpulung, unde a avut loc un seism de magnitudine 4,2, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur în România, joi după-amiază. Ce magnitudine a avut seismul
Cutremur în România, joi după-amiază. Ce magnitudine a avut seismul

Conform sursei citate, seismul a avut loc la adâncimea de 60 de kilometri, în apropierea următoarelor orașe: 48km S de Brasov, 57km NV de Ploiești, 60km NE de Pitești, 105km NV de București, 116km SE de Sibiu, 160km N de Ruse, 163km NE de Craiova, 188km SV de Bacău, 202km V de Brăila, 208km V de Galați.

Cel mai puternic cutremur din acest an a fost cu magnitudinea estimată inițial la 5,4 și apoi revizuită la 5,2 pe scara Richter, care s-a produs în noaptea de joi spre vineri, 31 ianuarie 2020, anunța Institutul Național pentru Fizica Pământului. Seismul s-a produs la adâncimea de 121 de kilometri, în Vrancea, la ora 3:26 și s-a simțit destul de puternic și în București: o mișcare bruscă, dar de scurtă durată.

Acuzații grave ale medicilor de la Gerota: "Am fost victimele unui experiment. Am luptat în bătaia puștii cu pieptu... Tulcea: Conducerea Spitalului Judeţean face apel la agenţii economici să continue să doneze pentru aprovizionarea unităţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x