Antena Căutare

Cutremur în această dimineață în România! Ce magnitudine a avut seismul

Un cutremur a fost înregistrat în ziua de marți, la ora 11:34. Seismul a avut o magnitudine de 4.3 grade pe scara Richter.

Un cutremur a fost înregistrat în ziua de marți, la ora 11:34. Seismul a avut o magnitudine de 4.3 grade pe scara Richter.

Un cutremur cu magnitudinea de 4,3 pe scara Richter s-a produs marți, la ora 11:34, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, la o adâncime de 150 de kilometri, conform Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc în apropierea orașelor Nehoiu (35 kilometri), Covasna (44 kilometri), Întorsura Buzăului (56 kilometri), Târgu Secuiesc (56 kilometri), Slănic-Moldova (57 kilometri).

Ce faci în cazul unui cutremur? Primele măsuri de urgență

În urmă cu o săptămână, tot în zona seismică Vrancea, dar în județul Buzău, au mai avut loc două cutremure cu magnitudinea de 4,9 grade pe Richter (pe 2 august) și, respectiv de 4,6 grade (1 august), arată Agerpres.

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie, în județul Buzău, la ora 17:08, și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimțit și la București.

O nouă avertizare din partea meteorologilor! Urmează o zi dificilă pentru mulți dintre români... Atenţie, bucureşteni! Metrorex introduce noi cartele de metrou. Cât va costa abonamentul anual şi cel pentru grupuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x