Antena Căutare

Dambovita: Un jandarm s-a sinucis cu arma din dotare

Un jandarm din Dambovita s-a impuscat cu arma din dotare, in aceasta dimineata, in timpul serviciului. Pana in acest moment, anchetatorii nu au reusit sa inteleaga gestul, mai ales ca barbatul nu a lasat nici un bilet de adio.

Tragedia s-a produs la doar doua ore dupa ce barbatul de 36 de ani a intrat in tura. Plutonierul pazea un depozit al Ministerului de Interne, iar cand a venit la munca, nimeni nu a sesizat ca ar avea vreo problema. Subofiterul jandarm a fost gasit decedat in postul de paza de la subunitatea din Gaesti, dupa ce se impuscase in cap.

Vestea a fost un soc pentru familia si cunoscutii jandarmului, pentru ca toti il stiau un om echilibrat. Nu avea probleme financiare sau familiale, iar la ultima testare psihologica nu au fost identificate probleme.

In urma cu cinci ani, o alta tragedie a lovit familia jandarmului. Fetita lui, care suferea de leucemie, s-a stins. Anchetatorii nu cred ca exista o legatura intre cele doua evenimente dramatice.





VIDEO! Mehedinti: Scandal cu scuipaturi si imbranceli in primarie... Primul tribunal al rromilor s-a deschis la Sibiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x