Antena Căutare

Dan Grigore a demisionat din CNA

Membrul Consiliului National al Audiovizualului, Dan Grigore (foto dreapta), si-a anuntat demisia joi in fata membrilor CNA acuzand calomniile si scandalurile la care a fost supus in ultimii ani, scrie HotNews.ro.

"In cei 11 ani de mandat am fost prea de multe ori denigrat si calomniat inimaginabil in seriale intregi TV, am fost amenintat eu si familia mea, mi s-au inscenat scandaluri in speranta ca voi capata pedepse penale care sa ma oblige la demisia din Consiliu", spune Dan Grigore in scrisoarea de demisie postata inca de joi dimineata pe site-ul Paginademedia.ro.

Marti, Grigore a avertizat ca-si va da demisia din Consiliu in cazul in care Crin Antonescu nu isi cere, pana joi, scuze pentru afirmatiile facute la adresa lui intr-o emisiune TV.

Pe de alta parte, acesta a mai acuzat in textul scrisorii si presiunea care se pregateste in urmatoarele alegeri, „de o ferocitate fara precedent".

"Demisionez din Consiliul Audiovizualului pentru ca nu pot functiona intr-o institutie care e obligata sa lucreze intr-un climat de presiune permanenta, de lipsa de respect fata de reguli, de fatarnicie si de masluire sistematica a celor mai elementare principii, de monumentala rea-credinta si de poluare grava a spatiului public; pentru ca prevad o campanie electorala de o ferocitate fara precedent in care respectarea legii risca sa para chiar infractiune in ochii celor prea multi care cred ca "scopul scuza mijloacele", conform textului scrisorii.



Foto: Intact Images

Ce nu stiai despre Ziua femeii... Mangalia: Descinderi la locuinta unei grefiere complice a clanului Raim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x