Antena Căutare

Decizie incredibilă, anunţată oficial: "NU va mai fi reabilitat!"

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat că nu va mai fi reabilitat Cazinoul cu fonduri europene în exerciţiul financiar 2007-2014, urmând să fie realizat un studiu care să stabilească ce trebuie să funcţioneze în această clădire şi cum va fi realizată o asociere cu "un privat".

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat că nu va mai fi reabilitat Cazinoul cu fonduri europene în exerciţiul financiar 2007-2014, urmând să fie realizat un studiu care să stabilească ce trebuie să funcţioneze în această clădire şi cum va fi realizată o asociere cu "un privat", scrie antena3.ro.

Viceprimarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a propus în cadrul şedinţei Consiliului Local de miercuri, alocarea sumei de 167.000 de lei pentru realizarea unui studiu, oportunitate care are drept scop găsirea unor soluţii de restaurare a Cazinoului, proiect adoptat de consilieri.

Cazinoul din Constanţa este unul dintre simbolurile oraşului de la malul mării, dar care zace de câtiva ani buni în paragină.

Vom avea o nouă autostradă în România. Ce oraşe va lega şi când încep lucrările... S-au mutat babele luna viitoare? Flavia ne spune cum stăm astăzi cu vremea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x