Antena Căutare

Dezvăluiri cutremurătoare despre starea lui Andrei Găluț, supraviețuitor al incendiului din Colectiv! Ce se întâmplă cu solistul trupei ”Goodbye to Gravity”

La aproape o lună de zile de la producerea tragediei din clubul Colectiv, în care și-au pierdut viețile 60 de persoane, Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei ”Goodbye to Gravity”, luptă cu îndârjire pentru viață Mai mult de atât, noi detalii despre starea sa de sănătate ies la iveală.

La aproape o lună de zile de la producerea tragediei din clubul Colectiv, în care și-au pierdut viețile 60 de persoane, Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei ”Goodbye to Gravity”, luptă cu îndârjire pentru viață Mai mult de atât, noi detalii despre starea sa de sănătate ies la iveală.

Internat la Spitalul Crucii Roșii, din localitatea Beverwijik, Olanda, Andrei Găluț este în continuare intubat, nu respiră singur, depinde încă de aparate, după cum relatează ziarul Aradon.

Are momente scurte când e conştient şi comunică, dar e semi-sedat. Marţi (24 noiembrie-n.r.) a realizat pentru prima dată că e într-un spital, într-o altă ţară, în străinătate. A recunoscut-o pe mama lui şi a vorbit cu ea – aşa greu cum a putut, dar a vorbit. E lucid dar e, cumva, într-o stare de semi-sedare. Miercuri a mers şi tatăl lui la spital, se pare că Andrei ştia că trebuie să vină…” – a declarat pentru Aradon Nicoleta Belean, cumnata lui Andrei Găluţ.

Ea a mai spus, printre altele, că, până acum, Andrei a suferit trei intervenţii chirurgicale mari, complicate, toate la mâna dreaptă. Vor mai urma şi altele, reparatorii. „El a fost ars în partea de sus a corpului, la faţă, mână, gât, spate. A avut intervenţii şi la faţă, dar mâna a fost cea mai afectată, a fost efectiv despicată şi foarte greu de salvat.”

Din fericire, lucrurile merg spre bine. Andrei e în stare stabilă şi e foarte posibil ca la sfârşitul acestei săptămâni, în funcţie de evoluţie, medicii să îl scoată de pe aparate. „Ne e şi frică să zicem că e bine. Atunci când va scăpa de aparate şi va reuşi să respire singur, atunci vom putea spune că e bine” – a subliniat aceasta.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 34 de persoane, numărul victimelor ajungând la 60. Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală.

Avertizare meteo: Cod galben de vânt puternic, ploi şi ninsori în aproape toată ţara... Ești spionat! Semne care arată că ești urmărit prin televizor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x