Antena Căutare

Ele sunt cele mai UȘURATICE femei, în funcție de ZODIE! Horoscopul FIDELITĂȚII îți dezvăluie secretele!

Să găsești partenera perfectă poate părea un lucru destul de dificil uneori, dar se pare că și zodia joacă un rol important. Unele femei sunt mai predispuse la aventuri, în funcție de semnul zodiacal.

Să găsești partenera perfectă poate părea un lucru destul de dificil uneori, dar se pare că și zodia joacă un rol important. Unele femei sunt mai predispuse la aventuri, în funcție de semnul zodiacal.

Femeia Berbec

Puterea este cheia care influențează relația cu femeile Berbec. Toate femeile Berbec au nevoie de independență și de mult spațiu. Deși au nevoie de afecțiune și sinceritate, le place să iasă în oraș și să facă victime. Este o balanță care se inclină ba într-o parte, ba în alta. Nu pot fi ținute cu forța și cel mai bine e să le lași libere.

Femeia Taur

Femeile Taur au o carismă excelentă și spun lucrurilor pe nume. Apetitul sexual este ca o foame constantă și nu țin cont de mentalitatea sau fizcul partenerului. Bărbații sunt doar niște ustensile în mâinile lor.

Femeia Gemeni

Într-o relație, femeii Gemeni nu îi este rușine să facă avansuri și altor bărbați. Nici măcar când iubitul este de față. Dar își știu limitele și nu ar fi în stare să înșele. Ele vor să își demonstreze constant că încă mai au acel ceva care atrage bărbații. Nu este ceva neobișnuit ca o femeie Gemeni să se întalnească cu bărbați mult mai în vârstă sau mai tineri.

Femeia Rac

Femeile Rac nu se aventurează în căutarea unui partener sexual, pentru ele e importantă stabilitatea. Iar atunci când au parte de o aventură se întâmplă pur și simplu, nu e ceva plănuit. Sunt orientate mai mult spre căsnicie și creșterea copiilor.

„Vâjâind ca vijelia şi ca plesnetul de ploaie”, nu alta! Meteorologii au emis cod galben de vânt, ploaie şi grindină... Mihai Voropchievici: Vremea pentru fiecare zi din luna MAI: „Plajă veți face acasă, la voi în dormitor!” Prognoză inedit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x