Antena Căutare

Cod roșu de ninsori și avalanșe! Mii de turiști și localnici austrieci sunt blocaţi între nămeţi

Este cod roșu de ninsori și avalanșe în Austria și se anunță vânt puternic, iar mii de turişti şi localnici sunt blocaţi între nămeţi.

Este cod roșu de ninsori și avalanșe în Austria și se anunță vânt puternic, iar mii de turişti şi localnici sunt blocaţi între nămeţi.

În ultimele zile, din cauza ninsorilor abundente din Europa, cel puţin 13 persoane au murit.

Pe lângă codul roșu de ninsori valabil în mai mult de jumătate din teritoriul Austriei, în patru regiuni ale acestei țări, atenţionarea de avalanşă este la nivelul cinci, adică la cel mai ridicat nivel.

Pe crestele Alpilor austrieci, pericolul producerii unei avalanşe e la cel mai ridicat nivel din ultimele zile. O alunecare masivă de zăpadă se poate produce în orice moment.

Ninsorile vor continua până în weekend, spun meteorologii. Autorităţile vor să declanşeze avalanşe controlate cu ajutorul elicopterelor, care să degajeze trecerile din munţi. Acest lucru va fi posibil abia vineri, când vremea se va mai îndrepta.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Rezultate Loto. Câți bani au câștigat românii la loto în 2018... Luptă pe viață și pe moarte între o poliţistă şi un bărbat dat în urmărire generală! Atenție, imagini tulburătoare! – VI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x