Antena Căutare

EXCLUSIV! O familie din Brasov si-a scos organele la vanzare pentru a nu ramane fara casa

Un barbat din Brasov si fiul lui si-au scos la vanzare cate un organ pentru a mai avea un acoperis deasupra capului. Au intrat in vartejul datoriilor la banci, s-au imprumutat la prieteni, iar acum le e teama sa nu le fie luata casa. Au recurs la o solutie drastica, vanzarea de organe pe internet.

EXCLUSIV! O familie din Brasov si-a scos organele la vanzare pentru a nu ramane fara casa
| onlinecollegecourses.com

Cand sanatatea le-a ramas ultima avere, sunt pregatiti sa o vanda. Tranzactia umilintei incepe pe internet. Un barbat si-a pus la vanzare un testicul. A si specificat: urgent! Barbatul cere 10.000 de euro si nu se teme de operatie sau de viata de dupa interventie.

Reporterii de la Observator au realizat un reportaj cu camera ascunsa si l-au contactat pe brasoveanul dispus sa-si vanda un testicul. La negocieri a participat si sotia lui, care a marturisit ca fiul lor are un rinichi de vanzare.

Impresionati de povestea acestei familii, reporterii i-au convins pe membrii acesteia sa explice intregii tari drama prin care trec. Mama baiatului care este dispus sa-si sacrifice un rinichi pentru a-si ajuta parintii a marturisit ca ar prefera sa ajunga ea pe masa de operatie: „Cate un organ. Unul un testicul si unul in rinichi. Am acceptat ca sotul sa-si doneze testiculul, dar n-am acceptat ca fiul sa-si dea rinichiul. Ma voi duce eu, pentru ca el este tanar”.

In 2007, familia Fako s-a imprumutat 70.000 de euro la banca. Casa o aveau deja aproape terminata, dar le mai trebuiau bani pentru finisari. Tatal si fiul aduceau lunar peste 10.000 de lei in casa din transporturile pe care le faceau cu o autoutilitara luata in leasing. Dupa un an, criza le-a taiat din curse. Incepand din 2011, cursele au scazut dramatic. Rata a depasit venitul. Nu au mai platit leasing-ul, desi mai aveau doar sase luni de plata. Situatia a devenit dramatica. S-au imprumutat de la prieteni si au obtinut doua reesalonari pentru creditul imobiliar. Din vartejul datoriilor au iesit cu o rata lunara incredibila.

Ultima solutie a fost sa vanda casa, dar au primit un pret sub creditul de la banca. Asa au ajuns sa-si puna cate un pret pe corpul fiecaruia. Pe bucati. Sot, sotie si fiu.

Permisul de conducere pentru mopede si scutere, obligatoriu din ianuarie 2013... Impresionant! Nu are maini si nici picioare, dar munceste din greu ca sa-si asigure traiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x