Antena Căutare

EXCLUSIV: Povestea presupusului fiu al Regelui Mihai, Dieter Stanzeleit

A pierdut aproape douazeci de ani din viata si a cheltuit peste 150.000 de euro ca sa demonstreze ca este fiul pierdut al Regelui Mihai al Romaniei. Acum ii cere Majestatii Sale o proba ADN. Dieter Stanzeleit este cetatean german, muzician si om de afaceri. El sustine ca s-a nascut in urma unei relatii ascunse pe care Mihai al Romaniei ar fi avut-o cu mama sa, membra a Familiei Regale Britanice.

Casa din Bucuresti a lui Dieter Stanzeleit este plina de obiecte care au o stransa legatura cu dinastia monarhica. Din care sustine ca face parte. Iar numele sau adevarat ar fi Nicolae Vasile, print de Alba Iulia.

“Numele mamei mele si al meu au fost sterse din istorie. Dupa parerea mea, dupa 68 de ani, este momentul sa spargem tacerea”, spune Dieter Stanzeleit.

S-a nascut in noiembrie 1939, ca rod al dragostei dintre Regele Mihai I al Romaniei si o membra a Familiei Regale Britanice. Relatia a fost pastrata in mare secret. “Eu m-am nascut pe 28 noiembrie 1939. In septembrie mama mea era insarcinata in luna a saptea, era sarcina vizibila. Cred ca ar fi fost penibil pentru Casa Regala Britanica situatia in care o membra a familiei s-ar fi casatorit dupa ce era deja insarcinata”.

A aflat aceste detalii in ultimii douazeci de ani, in urma unor investigatii amanuntite. Documente si confesiuni ale unor martori inca in viata sunt dovezile care-i sustin teoria. “Cetateanul vest-german Dieter Stanzeleit, in prezent prim violonist al Filarmonicii din Dortmund, este semnalat ca fiind in realitate fiul fostului Rege al Romaniei, Mihai I, si al Nerissei Lion, din Familia Regala Engleza, conform datelor si informatiilor existente”.

Secretul, spune cetateanul german, ar fi fost pastrat in colaborare cu comunistii. El povesteste ca a fost adoptat de o nemtoaica, dupa ce mama sa a fost omorata de nazisti.

Din 1994, Dieter Stanzeleit incearca sa ia legatura cu Regele Mihai, dar acesta a refuzat orice apropiere. Acum germanul spera sa obtina in instanta un test ADN de la Majestatea Sa, pentru a dovedi ca este fiul biologic. Pana acum, toate procesele au fost respinse.

Casa Regala a Romaniei refuza sa comenteze situatia. Avocatul sustine ca membrii Familiei Regale nu au fost citati in instanta, si mai mult decat atat, vor sa pastreze discretia.

500 de oameni din Zalau au protestat fata de mutarea preotului lor intr-o comuna... Cristian Cioaca ii cere ministrului de Interne sa se faca dreptate in cazul sau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x