Antena Căutare

Femeia care a intrat in coma dupa o operatie de liposuctie a murit

Femeia care a intrat in coma dupa o operatie de liposuctie a murit, aseara. Tanara era tinuta in viata doar de aparate de luna trecuta, cand trecuse printr-o interventie estetica intr-o clinica privata din Galati.

Medicii spun ca femeia a facut stop cardio-respirator si in ciuda tuturor eforturilor, nu au mai putut sa o resusciteze. Autopsia va stabili exact cauza mortii, dar va mai trece ceva timp pana atunci deoarece Parchetul s-a autosesizat si a trimis un procuror sa asiste la autopsie.

Familia femeii il acuza de malpraxis pe medicul de la clinica din Galati care a operat-o. Rudele au depus deja plangere la Colegiul Medicilor.

Tragedia s-a intamplat dupa ce femeia de 36 de ani a facut o operatie de liposuctie. Dupa cateva zile, s-a intors insa la medic cu dureri cumplite. A fost anuntata ca are o infectie grava si a fost trimisa la spital. Starea ei s-a agravat si a intrat in coma dupa scurt timp.

UPDATE! Fratii Mararu, arestati preventiv pentru 29 de zile... Sotia lui Dinu Patriciu cere ajutor de la stat, in procesul de partaj: Taxele judiciare ajung la 70 de milioane de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x