Antena Căutare

Filmul groazei din clubul Colectiv! Procurorii au analizat pas cu pas ce s-a întâmplat în seara cumplită

Imaginile din vinerea neagră a României au ajuns pe mâna procurorilor. Camerele de supraveghere au surprins dezastrul de la clubul Colectiv, iar ce s-a întâmplat acolo este înfiorător.

Imaginile din vinerea neagră a României au ajuns pe mâna procurorilor. Camerele de supraveghere au surprins dezastrul de la clubul Colectiv, iar ce s-a întâmplat acolo este înfiorător.

Procurorii au analizat imaginile surprinse de camere în seara cumplitului accident. Aceştia susţin că artificiile de pe scena pe care concerta trupa "Goodbye to Gravity" s-au aprins la ora 22:32 şi au ars 16 secunde.

Zece secunde mai târziu, tot tavanul era în flăcări. A durat un minut şi o secundă ca întregul club să ardă. Atunci a început lupta pentru supravieţuire...

Vedeţi în materialul de mai sus tot ce s-a întâmplat atunci!

Citeşte şi:

Totul a ieşit la iveală! De ce au intrat mai multe persoane în clubul Colectiv, la concertul trupei Goodbye to Gravity

Adi Despot, mărturii din infern! Primele declaraţii despre incendiul din Colectiv: "Peste mine au căzut mai mulți oameni"

Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv: "Capacitatea clubului era de 800 persoane, conform unor studii pe Internet"

A fost înregistrat primul apel de urgență prin 113! Ce se întâmplă dacă faci acest lucru... Noi proteste în Bucureşti! Momentul în care oamenii au blocat Piaţa Universităţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x