Antena Căutare

Gata cu temperaturile mari! Urmează ploi şi vânt intens. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Vineri, maximele se vor încadra între 17 şi 27 de grade, mai scăzute pe litoral, spre 13...14 grade. În jumătatea de vest a ţării, în special seară pe arii extinse, vor fi averse şi descărcări electrice, iar local, mai ales în zona Munţilor Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp


Vineri, maximele se vor încadra între 17 şi 27 de grade, mai scăzute pe litoral, spre 13...14 grade. În jumătatea de vest a ţării, în special seară pe arii extinse, vor fi averse şi descărcări electrice, iar local, mai ales în zona Munţilor Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp
În estul ţării vor fi unele înnorări, dar ploile se vor semnala izolat. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte.
În Bucureşti, deşi temperatura aerului va scădea, vremea rămâne mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Vor fi condiţii pentru ploi slabe, de scurtă durată, şi maximă va ajunge la 23 de grade.
La munte, înnorările se vor accentua treptat în masivele vestice şi sud-vestice unde, îndeosebi seara şi în cursul nopţii pe arii extinse se vor semnala averse şi descărcări electrice. În restul zonelor montane, însă, cerul va fi temporar noros, iar ploi de scurtă durată se vor semnala pe spaţii mici. Cantităţile de apă ce se vor cumula vor fi mai însemnate, local în zona Munţilor Banatului şi în grupa vestică a Carpaţilor Meridionali. La amiază, vor fi 16 grade la Păltiniş, 18 la Preadeal, 13 grade la Semenic, 15 la Sinaia, 17 la Arieşeni şi 12 grade la Vf. Toaca din masivul Ceahlău.
Sâmbătă se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice, pe arii relativ extinse în jumătatea de vest a ţării şi local în rest. Izolat, îndeosebi la munte, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va avea unele intensificări la munte, în est şi sud-est. Temperaturile maxime vor fi în scădere, dar în regiunile extracarpatice vor fi tot deasupra celor normale pentru aceastei perioadă, astfel încât vor fi cuprinse între 13...14 grade pe litoral şi 24 de grade în sudul Munteniei.
În Capitală, vreme instabilă. După-amiaza vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice şi o maximă de 22 de grade.
Şi duminică o vreme închisă. Pe arii relativ extinse, în toate regiunile, temporar vor fi ploi, mai ales averse şi posibil descărcări electrice, iar vântul va avea unele intensificări în sud-vest şi la munte. Pe arii restrânse, cantităţile de apă cumulate vor fi mai însemnate, îndeosebi în zona Carpaţilor Meridionali. Maximele se vor încadra între 15 garde la Timişoara şi Miercurea Ciuc şi 23 de grade în Bacău, mai coborâte în zona Deltei Dunării, spre 13 grade.
Plouă şi în Bucureşti duminică, în jur de 11 grade dimineaţa şi 17-18 grade la amiază.
Lovitură pentru toți cei care au centrale de apartament! RADET vrea introducerea unei taxe de mediu... Horoscopul zilei 08/04/2016. Scorpionii sunt raționali și pragmatici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x