Antena Căutare

Gheorghe Falca vrea sa construiasca o fantana de cinci milioane de euro in Arad

Primarul Aradului vrea sa construiasca o fantana arteziana de cinci milioane de euro. Fantana va avea 3.000 de metri patrati si va fi ridicata in centrul orasului, pe raul Mures.

Gheorghe Falca sustine ca investitia de cinci milioane de euro se justifica prin faptul ca Aradul va depune candidatura pentru titlul de Capitala Culturala Europeana.

"In strategia pe care o coordonam pentru a intra in competitia Capitala Culturala Europeana avem nevoie de acest obiectiv pentru ca el va revitaliza o zona importanta a municipiului Arad”, a declarat primarul Aradului, citat de Antena 3.

Fantana ar urma sa aiba 300 de jeturi de apa, dintre care unele de zece metri inaltime, cu efecte de lumina, muzica si foc. In cazul in care raul Mures va deveni navigabil, fantana ar putea fi retrasa la mal printr-un mecanism prevazut in proiect.

Initiativa primarului este considerata „megalomana” de catre consilierii locali ai PSD, care sustin ca acest proiect nu este o prioritate pentru Arad.

DIICOT a deschis dosar penal in cazul ostaticilor romani ucisi in Algeria ... Prognoza meteo pana pe 3 februarie: Cand revin ninsorile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x