Antena Căutare

Greșeala pe care o fac toți șoferii atunci când pornesc motorul iarna! Sigur faci și tu această manevră

A venit și sezonul rece și toți șoferii încearcă din răsputeri să își proteze cât mai mutl mașinile. Totuși, există o greșeală pe care o face toată lumea, fără să își dea seama!

A venit și sezonul rece și toți șoferii încearcă din răsputeri să își proteze cât mai mutl mașinile. Totuși, există o greșeală pe care o face toată lumea, fără să își dea seama!

Mecanicii auto ne dau cel mai mult sfat pentru întreținerea autovehiculelor pe perioada de zăpadă. Pirmul pas este acela de a da zăpada jos, pentru a proteja carosabilul și alte mașini în trafic.

Potrivit acestuia, trebuie să fie dată jos toată zăpada, inclusiv pavilionul, să nu cadă pe lunetă sau să nu fie purtată de vânt pe alte maşini sau pe carosabil. La fel şi geamurile, ele trebuie curăţate temeinic ca vizibilitatea să fie maximă.

O greșeală clasică făcută de șoferi la pornirea motorului iarna este să nu-l lase să funcţioneze câteva minute înainte de a pune maşina în mişcare, potrivit celor de la actualitatea.biz.

Îi lovește norocul în luna decembrie! Acestea sunt zodiile care câștigă la loto și devin bogate peste noapte!

După pornire, se recomandă acţionarea comenzii de dejivrare (înlăturarea stratului de gheaţă sau de chiciură format pe suprafeţele care vin în contact cu aerul umed şi subrăcit) a parbrizului şi doar după câteva minute să se cureţe cu o racletă.

Sursa: actualitatea.biz

Un tânăr a murit şi doi oameni au fost răniţi grav, după ce o maşină a fost spulberată de tren din cauza ceţii... România intră iar sub Cod galben de vreme rea! Ploile și viscolul lovesc numeroase județe ale țării!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x