Antena Căutare

Groază şi panică într-un sat din Gorj. O adolescentă de 16 ani, posedată de o mătușă moartă !

Groază şi panică într-un sat din Gorj. O adolescentă de 16 ani ar fi bântuită de mătuşa ei care a murit, spun apropiaţii. Odată cu venirea nopţii, rudele susţin că fata vorbeşte şi se comportă ca cea pe care a iubit-o foarte mult

Groază şi panică într-un sat din Gorj. O adolescentă de 16 ani ar fi bântuită de mătuşa ei care a murit, spun apropiaţii. Odată cu venirea nopţii, rudele susţin că fata vorbeşte şi se comportă ca cea pe care a iubit-o foarte mult.

Un sat din Gorj ar fi bântuit de strigoi şi toţi oamenii au sângele îngheţat de spaimă. Cristina, fata de doar 16 ani care trece prin momente de groază odată cu venirea nopţii a reacţionat şi a recunoscut tot ce i se întâmplă.

"Da, după moartea ei am simţit o energie! Sunt o persoană foarte normală. De la blestemat la posedat este diferenţă foarte mare!"

Tânăra crede că e chinuită de un blestem care noaptea, după cântarea cocoşului, o ţine trează. Atunci corpul i-ar fi stăpânit de sufletul mătuşii sale.

Cei care au privit-o pe fata care se consideră blestemată de spiritul mătuşii Sofia povestesc scene de groază desprinse parcă din filmele de groază!

Familia este încremenită de spaimă, mai ales din cauza amenințărilor care ar veni chiar din gura fiicei, însă atunci când în trupul ei ar fi de fapt sufletul mătușii.

Preoţii au fost cei care au mai îndrăznit să treacă pragul casei tinerei, însă nici măcar ei nu au reuşit să alunge spiritul. Protecţia copilului s-a autosesizat în cazul Cristinei, dar şi angajații de acolo sunt depăşiţi de situaţie.

Preotul, liderul absolut al unui cimitir din Arad. Locuri de veci exclusiviste!... SEMNELE ZODIACALE s-au modificat pentru PRIMA oară în 2000 ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x