DUMINICA, 17 IANUARIE 2016

Iarna s-a dezlănțuit! Weekend de coşmar cu viscol, ger şi zăpadă. Starea drumurilor la această oră

Ninsori puternice în mai multe regiuni ale țării, în special în partea de sud și sud-est, regiunea care se află și la această oră sub avertizare Cod Portocaliu de vreme rea.

Puteţi furniza şi obţine informaţii despre starea drumurilor la Dispeceratul Comandamentului de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360

UPDATE ORA 20.43 CFR SA: Trenurile circulau pe toate magistralele, la ora 19,00; numărul trenurilor, redus în zonele cu viscol și ninsori

UPDATE ORA 18.54 Circulația pe DN 4 București — Oltenița s-a reluat; se circulă în condiții de iarnă

UPDATE ORA 18.26 Circulația rutieră pe DN 24D, între localitățile Cuca — Vânători, și pe DN 21, limita județului Brăila — Slobozia, închisă

Circulația rutieră pe DN 24D, între localitățile Cuca — Vânători (județul Galați), și pe DN 21, limita județului Brăila — Slobozia, a fost închisă din cauza ninsorii abundente și a viscolului, care au determinat reducerea vizibilității sub 50 de metri și chiar 25 de metri, informează Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

UPDATE ORA 17.56 Circulația pe DN 2 Afumați — Urziceni s-a reluat pentru autovehiculele mai mici de 3,5 t

Tronsonul Afumați (județul Ilfov) — Urziceni (județul Ialomița) al DN2 a fost deschis duminică pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, anunță Centrul Infotrafic.

UPDATE 17.05: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că tronsonul Afumați (județul Ilfov)– Urziceni (județul Ialomița) al DN2 a fost deschis pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

UPDATE 16.02 Constanța: Mai multe sectoare de drumuri naționale, județene și comunale au fost închise circulației rutiere

Mai multe sectoare de drumuri naționale, județene și comunale au fost închise circulației rutiere ca urmare a vizibilității reduse sub 25 de metri și a depunerilor de zăpadă troienită.

Potrivit ISU Dobrogea, duminică, până la ora 16,00, urmare a condițiilor meteorologice generate de vântul deosebit de puternic și ninsoarea viscolită au fost declarate impracticabile și închise circulației rutiere DN2A Hârșova — Mihail Kogălniceanu, DN22A (Hârșova, Saraiu până la limita județului Tulcea), DN22 Mihai Viteazu ieșirea spre județul Tulcea, DN3 (Vama Ostrov — Băneasa). De asemenea, DJ226 Năvodari — Mihai Viteazu a fost închis, DJ 226B — drum blocat și DJ224 Crucea — Băltăgești — drum blocat.

Mai sunt blocate drumurile comunale: DC 61 Seimeni-Siliștea, DC 70 intersecția cu DN2A — cu satul Crișan, DC 67 Ghindărești-Tichilești și DC86 Sibioara — DN22 limita județului Tulcea — drum închis.

UPDATE ORA 15.45 Trenurile circulă în condiții de iarnă și asigură legătura cu marile orașe; 10 trenuri au circulat între București și Constanța

UPDATE ORA 15.27 Circulația rutieră pe DN 2, între Afumați și Urziceni, și DN 4, între Centura București și Frumușani, închisă

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunță închiderea circulației rutiere pe DN 2, între Afumați și Urziceni, și pe DN 4, între Centura București și Frumușani, din cauza cauza ninsorii și a viscolului puternic, care au dus la o vizibilitate sub 25 de metri.

De asemenea, traficul rutier a fost suspendat și pe DN 4, km 7+564 — km 20+100, între Centura București — Frumușani, tot din cauza vizibilității scăzute, sub 25 de metri.

Autostrada A2 și alte 21 de tronsoane de drumuri naționale din sudul și sud-estul țării au fost închise, duminică, din cauza ninsorii abundente și a viscolului.

UPDATE ORA 15.08 Giurgiu: Trei drumuri naționale și șase drumuri județene sunt închise din cauza căderilor de zăpadă

ORA: 13.47 DN 2 Buzău — Râmnicu Sărat — limita cu județul Vrancea a fost închis duminică, la ora 13,00, circulației, din cauza căderilor mari de zăpadă și a vântului puternic.

ORA 13.26 Constanța: DJ 226 Năvodari — Mihai Viteazu, închis începând cu ora 13,30

DJ 226 Năvodari — Mihai Viteazu va fi închis circulației, duminică, începând cu ora 13,30, din cauza depunerilor de zăpadă și a viscolului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța.

Potrivit sursei citate, mai multe autovehicule au rămas blocate pe acest drum județean.

ORA 13.00 Constanța: Mai multe tronsoane de drumuri, blocate în județ din cauza ninsorii și viscolului

Mai multe tronsoane ale drumurilor din județ sunt blocate duminică, iar intervenția utilajelor este îngreunată din cauza ninsorii și a viscolului, precum și a mașinilor rămase pe carosabil.

"În acest moment, utilajele înaintează foarte greu atât din cauza condițiilor meteorologice, cât și din cauza autoturismelor care blochează partea carosabilă", potrivit unei informări a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea.

Tronsoanele de drumuri comunale DC61 Seimeni — Siliștea, DC70 la intersecția cu DN2A Crișan și DC67 Ghindărești-Tichilești sunt blocate. De asemenea, drumul județean DJ226B Pantelimon la intersecția cu DN2A rămâne în continuare blocat.

ORA 11.37 Infotrafic: Circulația pe DN 2A Urziceni — Slobozia, întreruptă, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile

Traficul rutier pe DN2A Urziceni — Slobozia, în județul Ialomița, este întrerupt duminică, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, anunță Centrul Infotrafic.

''Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, traficul rutier pe DN2A Urziceni — Slobozia, în județul Ialomița, este întrerupt'', se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Ora: 11.18: Prahova: Două drumuri județene, închise din cauza viscolului; circulație în condiții de iarnă în tot județul

Ora: 11.04: În Capitală se circulă cu dificultate, dar nu sunt blocaje

Ora: 10.39: Centrul INFOTRAFIC: Circulație în condiții de iarnă pe toate drumurile din județul Olt; mașini avariate de crengi rupte la Caracal și Slatina

Ora: 10.00: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, traficul rutier pe DN2A Urziceni – Slobozia, în județul Ialomița, este întrerupt.

Ora: 09.30: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia rutieră este întreruptă pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins între Bucureşti şi Fetești.

De asemenea, nu se circulă pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale:

DN2 Afumați – Urziceni – Buzău;
DN2C Costești (jud. Buzău) – Slobozia;
DN2B Spătaru – Buzău și Buzău – limita cu județul Brăila;
DN22 Râmnicu Sărat – limita cu județul Brăila;
DN5B Giurgiu – Ghimpați, în județul Giurgiu;
DN41 Oltenița – Daia (pe sectorul Chirnogi – Căscioarele), în județul Călărași;
DN23B Măicănești – Ciorăști, în județul Vrancea;
DN2N Bogza – Dumbrăveni, în județul Vrancea;
DN3 București – limita cu județul Călărași;
DN4 București – Frumușani.

Din cauza căderilor de pietre, traficul rutier este întrerupt pe DN57 Cozla - Șvinița, în județul Caraș-Severin.

Din pricina viscolului, în județul Argeș, pe DN73 a fost instituită restricție de tonaj (7,5 tone) între municipiul Câmpulung și limita cu județul Brașov.

Potrivit informațiilor primite de la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (vânt puternic).

De asemenea, Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța a informat că, până la ora 13.00, nu vor pleca trenuri din gara Constanța.

______________________


Ora 8.45: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia rutieră este întreruptă pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins între Bucureşti şi Fetești.

De asemenea, nu se circulă pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale:

în județul Buzău: DN2 Buzău — Urziceni, DN2C Costești — Slobozia, DN2B Buzău — Brăila (șoseaua Spătarului), DN22 Râmnicu Sărat — limita cu județul Braila; în județul Giurgiu: DN5B Giurgiu — Ghimpați și în județul Vrancea: DN23B Măicănești — Ciorăști, DN2M Bogza — Dumbrăveni.

Din cauza căderilor de pietre, traficul este întrerupt pe DN57 Cozla — Șvinița, în județul Caraș-Severin, a precizat sursa citată.

Totodată, din cauza ieșirii în decor a unui utilaj de deszăpezire, circulația auto este îngreunată pe DN1A, în zona localității prahovene Cheia.

Potrivit informațiilor primite de la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (vânt puternic).

De asemenea, Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța a informat că, până la ora 13.00, nu vor pleca trenuri din gara Constanța

COMENTARII

SOCIAL

Efectul nebănuit al ananasului asupra sânilor. După ce vei afla asta, îl vei consuma zilnic

acum 1 ore

Pe masura ce femeile înaintează în vârstă, forma sânilor se schimbă. Cea mai frecventă problemă cu care se confruntă acestea este legată de lăsarea bustului. Însă, ananasul este un aliat bun în lupta doamnelor cu trecerea timpului.

SOCIAL

Înșelătorie de zile mari! Cum a rămas o femeie făra 8.000 lei, dintr-un foc. Ți se poate întâmpla și ție

acum 2 ore

După ce în urmă cu două zile, o pensionară a rămas fără 1.500 de euro, ieri o altă persoană a fost păcălită prin aceeaşi metodă, potrivit presei locale din Constanța. 

SOCIAL

Fosta soţie a lui Dan Condrea, dezvăluiri uimitoare: „Cu siguranţă fostul soț a fost ofiţer SIE, deci în permanenţă a fost filat!”

acum 4 ore

Fosta soţie a lui Dan Condrea a declarat joi dimineaţă după audierea sa la Tribunalul Bucureşti, unde a cerut instituirea de urgenţă a unui ordin judecătoresc pentru protecţia copilului pe care îl are cu patronul Hexi Pharma, că fostul şoţ era cu siguranţă ofiţer SIE şi a fost filat de SIE şi CIA.

SOCIAL

Printre ploi și vânt, va apărea și soarele! Când se va încălzi vremea!

acum 6 ore

Vremea va fi în continuare în general instabilă în sudul, centrul şi estul ţării, precum şi la munte, informează ANM.

SOCIAL

Cutremurele nu se mai opresc! Au avut loc cele mai puternice seisme din acest an din România

acum 7 ore

România se zguduie serios în ultima perioadă! Două cutremure s-a produs, joi dimineață, în România, în județul Vrancea

SOCIAL

Decizia care schimbă tot! Lovitură uriașă pentru șoferii români: Ce se întâmplă cu mașinile înmatriculate în Bulgaria

acum 21 ore

Parlamentul bulgar a luat o decizie drastică! Dacă până acum oricine îşi putea înmatricula maşina în Bulgaria, parlamentarii au venit cu o nouă lege care interzice acest lucru.

SOCIAL

Femeia care a văzut momentul în care Dan Condrea a ieşit cu mașina de pe șosea face dezvăluiri: "Avea trupul sfâșiat. Nu cred că a fost sinucidere!"

acum 21 ore

Un martor cheie în cazul morţii patronului Hexi Pharma rupe tăcerea. O femeie a văzut exact momentul în care Dan Condrea a ieşit cu mașina de pe șosea. Cea care a fost acolo a povestit la "Acces Direct" ce s-a întâmplat înainte ca mașina să se rupă în bucăți, dar și după momentul impactului. 

SOCIAL

Martorul accidentului lui Dan Condrea vorbeşte! "Avea capul adânc îngropat în pământ"

acum 22 ore

Martorul accidentului în care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma și-a pierdut viața, şi persoana care a apelat la urgenţe a fost astăzi chemată la audieri. La ieşire, femeia a mărturisit cu lux de amănunte cum s-a desfăşurat totul.

SOCIAL

Anunț de ultimă oră! Ce se va întâmpla cu rovinietele

acum 1 zile

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a lansat o licitație pentru achiziționarea unui sistem electronic care va fi capabil să le permită șoferilor să achite rovinieta sau taxa de pod on-line, cu cardul, direct pe website-ul CNADNR, potrivit auto-bild.ro.

SOCIAL

Vremea se schimbă radical! Meteorologii anunță Cod Galben și Cod Portocaliu de ploi! Ce zone sunt afectate

acum 1 zile

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat, miercuri, atenționările Cod Galben și Cod Portocaliu de ploi și intensificări ale vântului, iar în acest context vremea rămâne instabilă până joi, la ora 21,00.

SOCIAL

Imagini de groază într-un parc din Onești! Manifestări sataniste în plină zi

acum 1 zile

Un oraş întreg este în stare de alertă, după ce mai mulţi satanişti au marcat teritoriul. Un grup de tineri este pe urmele lor. Aceștia speră să-i învețe minte pe "sataniști".

SOCIAL

Un băiețel de 5 ani a găsit această trapă lângă casă. Când a deschis-o, a început să plângă. Ce ascundeau părinții lui acolo

acum 1 zile

Băiețelul, Charlie, a ieși la joacă în curtea casei, așa cum o făcea de obicei. De această dată însă, avea să descopere ceva la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

SOCIAL

ATENȚIE! Ai mașina înmatriculată în Bulgaria? Poliția îți va radia numărul

acum 1 zile

Parlamentul de la Sofia a decis anularea automată a înmatriculării autoturismelor ce nu au asigurare de Răspundere civilă auto.

SOCIAL

Vestea aşteptată de toate mămicile din România! Primesc mai mulţi bani

acum 1 zile

Un nou proiect de lege propune ca părinții care revin la serviciu mai devreme, înainte de termenul limită al concediului pentru creșterea copilului, ar putea primi jumătate din indemnizația corespunzătoare perioadei rămase, în locul stimulentului lunar de inserție

SOCIAL

O peșteră din România, descoperită de comuniști, i-a uimit pe cercetătorii din toată lumea

acum 1 zile

O peșteră din România este considerată una dintre cele mai importante descoperiri ale secolului trecut. Izolată de mediul exterior pentru aproximativ 5,5 milioane de ani, Peștera Movile a fost descoperită de români în anul 1986, atunci când explorau împrejurimile Mangaliei pentru a stabili zona în care vor construi o termocentrală

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

FILMUL ANULUI! Sângele cioroiului, al albului, al gălbejitului și al lui "Spate asudat" se împreunase, scurgându-se în canal...

Are nițeluș peste 10 minute. Atât! Vorbește despre incidentele rasiale din Los Angeels, 1991 și, deși e scurt, miroase a capodoperă. Elodio, mexicanul, vrea să răzbune moartea fratelui...

Lajumate.ro cel mai proaspat site Antena TV Group

Au trecut mai bine de 3 ani si jumatate de cind Antena TV Group a decis sa creeze departamentul Digital. S-au creionat atunci doua directii: una editoriala si cealalta de dezvoltare. Cu ajutorul...

Aplicatia X Factor Romania, cea mai downloadata in AppStore!

X Factor a debutat pe 17 septembrie si a marcat o premiera in istoria showului!

Observator.tvVezi cele mai tari show-uri ale momentului pe

INSULA
IUBIRII

NEXT
STAR

TCDU

Jocuri

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!