DUMINICA, 17 IANUARIE 2016

Iarna s-a dezlănțuit! Weekend de coşmar cu viscol, ger şi zăpadă. Starea drumurilor la această oră

Ninsori puternice în mai multe regiuni ale țării, în special în partea de sud și sud-est, regiunea care se află și la această oră sub avertizare Cod Portocaliu de vreme rea.

Puteţi furniza şi obţine informaţii despre starea drumurilor la Dispeceratul Comandamentului de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360

UPDATE ORA 20.43 CFR SA: Trenurile circulau pe toate magistralele, la ora 19,00; numărul trenurilor, redus în zonele cu viscol și ninsori

UPDATE ORA 18.54 Circulația pe DN 4 București — Oltenița s-a reluat; se circulă în condiții de iarnă

UPDATE ORA 18.26 Circulația rutieră pe DN 24D, între localitățile Cuca — Vânători, și pe DN 21, limita județului Brăila — Slobozia, închisă

Circulația rutieră pe DN 24D, între localitățile Cuca — Vânători (județul Galați), și pe DN 21, limita județului Brăila — Slobozia, a fost închisă din cauza ninsorii abundente și a viscolului, care au determinat reducerea vizibilității sub 50 de metri și chiar 25 de metri, informează Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

UPDATE ORA 17.56 Circulația pe DN 2 Afumați — Urziceni s-a reluat pentru autovehiculele mai mici de 3,5 t

Tronsonul Afumați (județul Ilfov) — Urziceni (județul Ialomița) al DN2 a fost deschis duminică pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, anunță Centrul Infotrafic.

UPDATE 17.05: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că tronsonul Afumați (județul Ilfov)– Urziceni (județul Ialomița) al DN2 a fost deschis pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

UPDATE 16.02 Constanța: Mai multe sectoare de drumuri naționale, județene și comunale au fost închise circulației rutiere

Mai multe sectoare de drumuri naționale, județene și comunale au fost închise circulației rutiere ca urmare a vizibilității reduse sub 25 de metri și a depunerilor de zăpadă troienită.

Potrivit ISU Dobrogea, duminică, până la ora 16,00, urmare a condițiilor meteorologice generate de vântul deosebit de puternic și ninsoarea viscolită au fost declarate impracticabile și închise circulației rutiere DN2A Hârșova — Mihail Kogălniceanu, DN22A (Hârșova, Saraiu până la limita județului Tulcea), DN22 Mihai Viteazu ieșirea spre județul Tulcea, DN3 (Vama Ostrov — Băneasa). De asemenea, DJ226 Năvodari — Mihai Viteazu a fost închis, DJ 226B — drum blocat și DJ224 Crucea — Băltăgești — drum blocat.

Mai sunt blocate drumurile comunale: DC 61 Seimeni-Siliștea, DC 70 intersecția cu DN2A — cu satul Crișan, DC 67 Ghindărești-Tichilești și DC86 Sibioara — DN22 limita județului Tulcea — drum închis.

UPDATE ORA 15.45 Trenurile circulă în condiții de iarnă și asigură legătura cu marile orașe; 10 trenuri au circulat între București și Constanța

UPDATE ORA 15.27 Circulația rutieră pe DN 2, între Afumați și Urziceni, și DN 4, între Centura București și Frumușani, închisă

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunță închiderea circulației rutiere pe DN 2, între Afumați și Urziceni, și pe DN 4, între Centura București și Frumușani, din cauza cauza ninsorii și a viscolului puternic, care au dus la o vizibilitate sub 25 de metri.

De asemenea, traficul rutier a fost suspendat și pe DN 4, km 7+564 — km 20+100, între Centura București — Frumușani, tot din cauza vizibilității scăzute, sub 25 de metri.

Autostrada A2 și alte 21 de tronsoane de drumuri naționale din sudul și sud-estul țării au fost închise, duminică, din cauza ninsorii abundente și a viscolului.

UPDATE ORA 15.08 Giurgiu: Trei drumuri naționale și șase drumuri județene sunt închise din cauza căderilor de zăpadă

ORA: 13.47 DN 2 Buzău — Râmnicu Sărat — limita cu județul Vrancea a fost închis duminică, la ora 13,00, circulației, din cauza căderilor mari de zăpadă și a vântului puternic.

ORA 13.26 Constanța: DJ 226 Năvodari — Mihai Viteazu, închis începând cu ora 13,30

DJ 226 Năvodari — Mihai Viteazu va fi închis circulației, duminică, începând cu ora 13,30, din cauza depunerilor de zăpadă și a viscolului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța.

Potrivit sursei citate, mai multe autovehicule au rămas blocate pe acest drum județean.

ORA 13.00 Constanța: Mai multe tronsoane de drumuri, blocate în județ din cauza ninsorii și viscolului

Mai multe tronsoane ale drumurilor din județ sunt blocate duminică, iar intervenția utilajelor este îngreunată din cauza ninsorii și a viscolului, precum și a mașinilor rămase pe carosabil.

"În acest moment, utilajele înaintează foarte greu atât din cauza condițiilor meteorologice, cât și din cauza autoturismelor care blochează partea carosabilă", potrivit unei informări a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea.

Tronsoanele de drumuri comunale DC61 Seimeni — Siliștea, DC70 la intersecția cu DN2A Crișan și DC67 Ghindărești-Tichilești sunt blocate. De asemenea, drumul județean DJ226B Pantelimon la intersecția cu DN2A rămâne în continuare blocat.

ORA 11.37 Infotrafic: Circulația pe DN 2A Urziceni — Slobozia, întreruptă, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile

Traficul rutier pe DN2A Urziceni — Slobozia, în județul Ialomița, este întrerupt duminică, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, anunță Centrul Infotrafic.

''Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, traficul rutier pe DN2A Urziceni — Slobozia, în județul Ialomița, este întrerupt'', se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Ora: 11.18: Prahova: Două drumuri județene, închise din cauza viscolului; circulație în condiții de iarnă în tot județul

Ora: 11.04: În Capitală se circulă cu dificultate, dar nu sunt blocaje

Ora: 10.39: Centrul INFOTRAFIC: Circulație în condiții de iarnă pe toate drumurile din județul Olt; mașini avariate de crengi rupte la Caracal și Slatina

Ora: 10.00: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, traficul rutier pe DN2A Urziceni – Slobozia, în județul Ialomița, este întrerupt.

Ora: 09.30: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia rutieră este întreruptă pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins între Bucureşti şi Fetești.

De asemenea, nu se circulă pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale:

DN2 Afumați – Urziceni – Buzău;
DN2C Costești (jud. Buzău) – Slobozia;
DN2B Spătaru – Buzău și Buzău – limita cu județul Brăila;
DN22 Râmnicu Sărat – limita cu județul Brăila;
DN5B Giurgiu – Ghimpați, în județul Giurgiu;
DN41 Oltenița – Daia (pe sectorul Chirnogi – Căscioarele), în județul Călărași;
DN23B Măicănești – Ciorăști, în județul Vrancea;
DN2N Bogza – Dumbrăveni, în județul Vrancea;
DN3 București – limita cu județul Călărași;
DN4 București – Frumușani.

Din cauza căderilor de pietre, traficul rutier este întrerupt pe DN57 Cozla - Șvinița, în județul Caraș-Severin.

Din pricina viscolului, în județul Argeș, pe DN73 a fost instituită restricție de tonaj (7,5 tone) între municipiul Câmpulung și limita cu județul Brașov.

Potrivit informațiilor primite de la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (vânt puternic).

De asemenea, Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța a informat că, până la ora 13.00, nu vor pleca trenuri din gara Constanța.

______________________


Ora 8.45: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia rutieră este întreruptă pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins între Bucureşti şi Fetești.

De asemenea, nu se circulă pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale:

în județul Buzău: DN2 Buzău — Urziceni, DN2C Costești — Slobozia, DN2B Buzău — Brăila (șoseaua Spătarului), DN22 Râmnicu Sărat — limita cu județul Braila; în județul Giurgiu: DN5B Giurgiu — Ghimpați și în județul Vrancea: DN23B Măicănești — Ciorăști, DN2M Bogza — Dumbrăveni.

Din cauza căderilor de pietre, traficul este întrerupt pe DN57 Cozla — Șvinița, în județul Caraș-Severin, a precizat sursa citată.

Totodată, din cauza ieșirii în decor a unui utilaj de deszăpezire, circulația auto este îngreunată pe DN1A, în zona localității prahovene Cheia.

Potrivit informațiilor primite de la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (vânt puternic).

De asemenea, Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța a informat că, până la ora 13.00, nu vor pleca trenuri din gara Constanța

COMENTARII

SOCIAL

Companiile românești din străinătate au fost țintele unor atacuri online

acum 7 ore

Birourile unor instituții românești din străinătate au fost, timp de doi ani, ținta unui atac avansat și persistent

SOCIAL

Veste anului. Declarația care șochează o țară întreagă: „Elodia este vie!”

acum 7 ore

La noua ani de la disparitia avocatei Elodia, mama lui Cristian Cioaca face declaratii uluitoare. Florica spune ca in ziua in care a avut loc incidentul cu pricina, nora ei a avut un comportament care a pus-o pe ganduri

SOCIAL

Veste bună pentru elevi! Se schimbă structura anului școlar. Mai multe vacanțe, în funcție de zona geografică

acum 14 ore

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) solicită ministrului Educaţiei, Adrian Curaj, schimbarea structurii anului şcolar 2016 - 2017, pentru ca familiile cu copii şcolari să poată opta pentru concedii şi în perioada extinsă a sezonului, se arată într-un comunicat al ANAT, citat de agerpres.ro.

SOCIAL

BACALAUREAT 2016. Ce reguli trebuie să respecte candidaţii la Bacalaureat pentru a nu fi eliminaţi din examen

acum 14 ore

Luni încep probele scrise din cadrul examenului de BACALAUREAT din acest an. Candidaţii care susţin Bacalaureatul nu pot intra în sălile de examen cu manuale, dicţionare, notiţe şi însemnări care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul şi de comunicare.

SOCIAL

BACALAUREAT 2016. Program BAC, probele scrise. Ce nu mai au voie elevii să facă în sala de examen

acum 16 ore

Probele scrise vor începe pe data de 4 iulie, astfel: 4 iulie – Limba şi literatura română (proba E), 5 iulie – probă la Limba şi literatura maternă (proba E), 6 iulie – proba obligatorie a profilului (proba E), 8 iulie – probă la alegere a profilului şi specializării (proba E)

SOCIAL

Cum s-au pregătit elevii pentru BAC 2016. Un școlar a citit, în medie, o carte în două luni

acum 16 ore

Bibliotecile au eliberat anul trecut utilizatorilor (activi), în medie, 11 volume, iar un elev care a frecventat biblioteca școlară a împrumutat în medie opt cărți, potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică.

SOCIAL

România, sub cuptor! Vreme foarte caldă cu temperaturi de până la 36 de grade. Cum scapi de disconfort, dacă trebuie să ieși din casă

acum 18 ore

Dacă locuiţi în sudul şi în sud-estul ţării veţi avea parte de două zile de foc. Meteorologii au emis cod galben de caniculă persistentă şi disconfort termic accentuat cu temperaturi ce vor atinge 35 de grade la umbră!

SOCIAL

Sărbătoare mare! Sfântul care îți protejează familia. Ce nu trebuie să faci, dacă vrei să-ți meargă bine

acum 18 ore

Sfântul Ierarh Leontie de la Rădăuți, pomenit în calendarul creștin ortodox la 1 iulie, s-a născut într-o familie de creștini, primind o educație deosebită.

SOCIAL

Primele REZULTATE de la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2016, pe județe. Când și cum se depun contestațiile

acum 18 ore

Elevii află astăzi primele rezultate ale Evaluării Naționale 2016. Notele urmează să fie publicate pe 1 iulie, pe edu.ro, până la ora 16:00, anunță Ministerul Educației.

SOCIAL

Cinci lucruri pe care angajatorii ar trebui să le facă pentru a ușura munca salariaților

acum 1 zile

O analiză a Eurostat a scos la iveală faptul că românii muncesc de șase ori mai mult decât germanii, însă au o productivitate mult mai scăzută

SOCIAL

Moment INCREDIBIL la Antena 1. O fetiță de 14 ani dată dispărută a intrat în direct la „Acces Direct”

acum 1 zile

Nimeni nu ştia unde este Cristina şi toţi o cautău cu disperare, până când copila răpită a intervenit telefonic, în direct, la Acces Direct

SOCIAL

Gata cu ploile. Căldura se întoarce și pune stăpânire pe toată România!

acum 1 zile

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, chiar caniculară, izolat, în Lunca Dunării. Totodată disconfortul termic va fi în creştere, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va avea valori în jurul a 80 de unităţi local în sud şi în sud-est şi doar izolat în celelalte regiuni

SOCIAL

EVALUARE NAȚIONALĂ 2016. Lămuriri ale Ministerului Educației: „Nu se modifică baremul de la Matematică”

acum 1 zile

Secretarul de Stat pe preuniversitar, Monica Anisie, a declarat pentru MEDIAFAX că părinţii care au protestat joi la Ministerul Educaţiei au cerut anularea unui subiect de la proba de Matematică, însă ministerul nu a acceptat să modifice baremul

SOCIAL

Anunț important făcut de RATB! Traficul dintr-o zonă bucureșteană va fi puternic afectat de aceste modificări

acum 1 zile

Veste importantă pentru bucureșteni! Începând de la 1 iulie, una dintre liniile Ratb își modifică traseul.

SOCIAL

Imagini șocante din era civilizației! O femeie şi-a legat soțul cu lanțuri de prispa casei și i-a pus lacăt la gât ca să nu meargă „la băut”

acum 1 zile

Imaginile unui 2016 dintr-o eră civilizată? Se întâmplă la frații de peste Prut! O femeie dintr-un sat din Republica Moldova a recurs la o metodă mai puţin tradiţională pentru a-şi opri soţul de la beţie, relatează publicația deschide.md.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

FILMUL ANULUI! Sângele cioroiului, al albului, al gălbejitului și al lui "Spate asudat" se împreunase, scurgându-se în canal...

Are nițeluș peste 10 minute. Atât! Vorbește despre incidentele rasiale din Los Angeels, 1991 și, deși e scurt, miroase a capodoperă. Elodio, mexicanul, vrea să răzbune moartea fratelui...


Vezi cele mai tari show-uri ale momentului pe

CHEFI
LA CUȚITE

INSULA
IUBIRII

iUMOR

Jocuri

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!