Antena Căutare

Imagine rară: Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe, la vârsta de 29 de ani

Viorica Dancila a dezvaluit că momentul în care l-a infiat pe Victor, fiul ei, a fost unul care i-a schimbat radical viața.

Imagine rară: Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe, la vârsta de 29 de ani Galerie
Viorica Dăncilă | hepta

Pentru Viorica Dăncilă, un copil a reprezentat o adevarata provocare, mai ales că situația finaciară din acea vreme nu era una foarte bună

Viorica Dancila locuia la acel moment in Videle, intr-un apartament cu doua camere.

"După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistențe, ni s-a schimbat viața. Am avut un țel. Când era greu, trebuia să depășim pentru că era Victor. El a devenit răsfățatul familiei."

"La început n-au înțeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 și erau condițiile puțin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci", a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dancila a dat publicității o poza în care apare alături de familia ei, la varsta de 29 de ani.

Imagine rară: Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe, la vârsta de 29 de ani

Viorica Dăncilă - dreapta, soțul ei - stânga, în mijloc - Victor, copilul înfiat

Vasilica-Viorica Dăncilă, din Roșiorii de Vede, România, în vârstă de 55 de ani, este o politiciană română, membră a Partidului Social Democrat, care ocupă funcția de prim-ministru al României din 29 ianuarie 2018. Este prima femeie din istoria României care a deținut această funcție.

Viorica Dăncilă a fost propusă pe 16 ianuarie 2018 de către PSD pentru funcția de prim-ministru, în urma demisiei prim-ministrului Mihai Tudose. Guvernul Viorica Dăncilă a primit votul de încredere al Parlamentului pe 29 ianuarie 2018. Guvernul a picat pe 10 octombrie 2019, în urma unei moțiuni de cenzură.

Viorica Dăncilă este membră a Partidului Social Democrat din anul 1996, în organizația din Teleorman. De-a lungul anilor a deținut poziții atât în cadrul PSD, cât și în cadrul administrației locale. Viorica Dăncilă a fost consilier local și consilier județean până în anul 2009, când a fost aleasă europarlamentar. Până în 2018, Viorica Dăncilă a deținut două mandate succesive în Parlamentul European.

(sursa: KanalD)

Halucinant! Alți 41 de migranţi au fost găsiți ascunşi într-un camion frigorific... Studenţii străini care studiază în România nu vor să profeseze în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x