Antena Căutare

Imagini greu de privit! Familia Aurei Ion, devastată de durere

Devastaţi de durere, părinţii, fratele şi surorile Aurei nu s-a dezlipit o clipă de lângă sicriul cu trupul neînsufleţit. Le-au rămas doar lacrimile. Şi nicio explicaţie pentru care un suflet atât de curat a trebuit să plece atât de devreme

Devastaţi de durere, părinţii, fratele şi surorile Aurei nu s-a dezlipit o clipă de lângă sicriul cu trupul neînsufleţit. Le-au rămas doar lacrimile. Şi nicio explicaţie pentru care un suflet atât de curat a trebuit să plece atât de devreme.

Fratele tinerei a vorbit aseară despre sora lui. Şi despre dorinţa ei de a salva vieţi.

"Ea a dorit să ajute foarte multă lume şi i s-a părut că Academia Militară de medicină este cel mai potrivit lucru pentru ea. Mama nu vrea să plece de lângă ea. Tristă este puţin spus. Gândiţi-vă că ei ştiu că, după ce avionul s-a prăbuşit, Aura a stat 6 ore în chinuri cu multiple traumatisme, şoc hiopotermic, am înţeles că a avut bazinul făcut praf. Aşa că vrea să vă gândiţi ce durere a simţit ea şi ce durere simt părinţii ştiind lucrurile acestea.

Noi nu căutăm niciun vinovat şi nu vrem să învinovăţim pe nimeni, doar că vrem să lansăm un semnal de alarmă pentru ca pe viitor să nu se întâmple astfel de accidente. Şi nu mă refer doar la medici. La toată lumea. Să se investeascîă în medicină pentru ca să nu se mai irosească alte vieţi. Am auzit cazuri de medici au fost atât de pasionaţi de meseria lor că şi-au donat organe pentru pacienţii lor. Şi eu cred că este un gest mai mult decât nobil", a spus fratele Aurei.

Declaraţii cutremurătoare! Eroii din Apuseni o conduc pe Aura pe ultimul drum... Dan Negru, impresionat de moartea Aurei: “Îmi pare rău de puștoaica asta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x