Antena Căutare

Imagini șocante! Copii de șapte și zece ani fumează și cerșesc cu voia părinților!

Par copiii nimănui! Zgribuliţi de frig, fraţii Gabriela şi Denis se plimbă pe marginea şoselei. Chiar dacă ceaţa e deasă şi maşinile ar putea să nu-i observe, ba chiar să-i lovească, cei mici par extrem de liniştiţi

Par copiii nimănui! Zgribuliţi de frig, fraţii Gabriela şi Denis se plimbă pe marginea şoselei. Chiar dacă ceaţa e deasă şi maşinile ar putea să nu-i observe, ba chiar să-i lovească, cei mici par extrem de liniştiţi. Chiar obişnuiţi să facă acest lucru, de parcă nu ar exista nimeni care să aibă grijă de ei.

Însă adevărul e cu totul altul. La câţiva metri distanţă, mama plânge cu lacrimi amare în casă. E frig şi doar soarele luminează încăpera. Nu există curent, nu exită apă, însă există disperare. Multă disperare. Ioana, cea care le-a dat viaţă celor doi copii, ştie că cei mici sunt pe stradă şi plânge când se gândeşte că ar putea să-i. piardă. Că cei de la protecţia copilului s-ar putea să-i ia de lângă ea.

La doi paşi de Giurgiu. Comuna Singureni. Un nume predestinat parcă celor. singuri. Copiilor. singuri. Copiilor care cerşesc şi fumează! Aşa cum sunt cei doi frăţiori surprinşi în câteva imagini revoltătoare.

Fie că întind mâna, fie că se plimbă pe marginea străzii şi se apropie de fiecare maşină care se opreşte pe acolo, se vede la o poştă că cei doi aşteaptă mila celor cu inimă mare chiar dacă o nu recunosc din prima.

Mai mult, Denis are şi dexteritate când vine vorba de fumat. Ţine ţigara în mâna stângă iar cu cealaltă mână aruncă cu zăpadă în sora lui, care este deranjată de gestul fratelui său şi totodată îl ameninţă. E deranjată de zapadă, nu de faptul că frăţiorul ei fumează.

O poveste cutremură România. Sara, fetița transformată în sclavă de propria mamă, a primit o vizită neașteptată!... VESTE CUTREMURĂTOARE pentru fumători! Din mai, ţigările aromate şi cele slim vor dispărea de pe piaţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x