Antena Căutare

În ziua în care și-a adus pe lume copilul, medicii au anunțat-o că are cancer: ”Am îngenuncheat și l-am întrebat: Domnule doctor, cât mai am de trăit?”

O tânără mamă suferă de o formă rară de cancer, iar diagnosticul a fost pus imediat după ce a dat naştere. La 23 de ani, viaţa Cristinei s-a schimbat dramatic. Însă, mii de oameni oferă speranţă.

O tânără mamă suferă de o formă rară de cancer, iar diagnosticul a fost pus imediat după ce a dat naştere. La 23 de ani, viaţa Cristinei s-a schimbat dramatic.

Însă, mii de oameni oferă speranţă. Au răspuns apelului familiei. Rudele trebuie să strângă o sumă mare de bani, pentru a-i oferi Cristinei şansa de a-şi vedea fetiţa cum creşte.

Cu albumul foto în braţe, Adrian retrăieşte cele mai frumoase amintiri. Totul părea un vis. Până în ziua în care o veste a şters fericirea de pe chipul lor. În cele mai recente fotografii, Cristina îşi ţine fetiţa în braţe, la spital. Suferă de o formă rară de cancer.

Trecuseră doar câteva ore de la bucuria care împlineşte orice părinte. Cristina a început să se simtă rău după naştare. A acuzat dureri puternice de cap. Apoi a venit diagnotiscul cumplit. Însă, în ultimele trei luni, familia nu a renunţat să creadă. În căutarea unei soluţii, Adrian a găsit, în Bucureşti, un doctor care i-a redat speranţa.

Haos la Barcelona. Mii de catalani şi-au golit conturile bancare: "Cred că ceea ce fac băncile e de-a dreptul ruşin... Șocant! Și-a bătut calul, iar acesta s-a răzbunat! Un bărbat din Botoșani a fost călcat și mușcat de animalul pe care l-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x