Antena Căutare

Inca un cangur mort la Gradina Zoologica din Ploiesti. Din cauza stresului, sunt de parere veterinarii

Gradina Zoologica din Ploiesti nu le prieste, culmea, animalelor. Dupa ce doi canguri au fost sfasiati de maidanezi, in aproape jumatate de an, un al treilea a fost gasit mort de dimineata. Femela fusese donata chiar aseara, impreuna cu perechea sa, dar n-a rezistat nici cateva ore in noua casa.

Cu directorii in concediu si speriati de un nou scandal, angajatii Gradinii Zoologice n-au vrut sa recunoasca ca animalul donat aseara a murit. Dar medicii responsabili au fost anuntati inca de dimineata.

Deocamdata nu se stie de ce a murit Ana. Dar un lucru e cert. Pe corpul cangurului pitic nu s-au gasit lovituri sau urme de violenta. Medicii spun ca, cel mai probabil, animalul a fost stresat.

Cei doi canguri, Ana si Matei nu apartineau inca Gradinii Zoologice. Asta pentru ca, potrivit protocolului, trebuiau sa treacaa mai intai peste perioada de carantina.

Cangurul, o femela de 4 ani, a fost adusa in 2010 din Olanda si pana ieri a crescut in curtea unui prahovean pasionat de animale exotice. In urma cu aproape 2 saptamani, o alta femela a murit in Gradina zoologica din Ploiesti dupa ce a fost sfasiata de cainii maidanezi.

Foto: touristmaker.com

Primarul interimar din Jilava, impins de datorii la sinucidere... Peste 270 de proiectile active, descoperite langa aeroportul din Iasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x