Antena Căutare

INCENDIU BAMBOO. Ce a apărut pe pagina de Facebook a clubului, la scurt timp de la izbucnirea flăcărilor!

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la orele dimineții în Club Bamboo din București. În scurt timp, un mesaj a fost postat pe pagina de socializare a localului. 

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la orele dimineții în Club Bamboo din București. În scurt timp, un mesaj a fost postat pe pagina de socializare a localului.

Acesta a fost pus cel mai probabil de o persoană care frecventează clubul și care a asistat la întreaga scenă:

„Great Club! I'm really sorry to hear what happened last night but my thoughts are with you! May you build it bigger and better! Congratulations for the way you managed the evacuation and the fact that you avoided a tragedy with loss of life. Accidents happen, material things are not important in such moments, life is primordial! Wish you the all the best...”

Traducere: „Grozav club! Îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat aseară și toate gândurile mele sunt cu voi! Sper să îl reconstruiți mai mare și mai bun! Felicitări pentru modul în care ați reușit să realizați evacuarea și faptul că ați evitat tragedia pierderii de vieți. Accidentele se întâmplă, lucrurile materiale nu sunt atât de importante în asemenea momente, viața este primordială. Vă urez tot binele din lume...”

"Toată lumea fuma! Aveam cămașa găurită din cauza țigărilor". Experiența îngrozitoare prin care a trecut un cl... INCENDIU BAMBOO. Cătălin Botezatu, primele declarații după incendiul din clubul Bamboo: "Cei care îşi aprind țigări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x