Antena Căutare

Incepe cosmarul soferilor: Benzina ar putea ajunge sa coste SAPTE lei pe litru

Dupa ce anul incepuse cum nu se poate mai bine, atat pentru moneda nationala, care se aprecia vazand cu ochii, cat si pentru preturile carburantilor, situatia s-a schimbat rapid, informeaza Antena 3

Pretul titeiului Brent a crescut pentru mai multe zile consecutiv, iar acest lucru a avut efecte imediate si la statiile de benzina din Romania. Ieri, OMV Petrom a scumpit benzina cu 6 bani pe litru, dupa ce saptamana trecuta asistasem la o majorare asemanatoare.

Astfel, sortimentul Extra 99 a ajuns sa coste 6,51 de bani, iar analistii nu se feresc sa rosteasca suma de 7 lei pentru un litru de benzina.
Pretul unui galon de benzina la punctele de vanzare de peste Ocean s-a majorat cu 2,1 la suta, o majorare de 7,3 centi, fata de nivelul inregistrat cu o saptamana in urma, ajungand la 3,611 dolari pe galon, cel mai ridicat pret inregistrat din 22 octombrie 2012 si cel mai mare din acest an.

Indicii futures ai West Texas Intermediate au castigat mai mult de 10 dolari pe baril din decembrie 2012, iar pe 1 februarie a depasit cea mai lunga serie de aprecieri saptamanala din ultimii opt ani.

Sursa: Antena 3

Instanta nu l-a lasat pe Adrian Nastase sa-si imbratiseze fiul in sala de judecata... Cei noua copii ai familiei Gradinaru din Piatra Neamt au simtit din nou ce inseamna bucuria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x