Antena Căutare

Înșelătorii de zile mari cu oale și sisteme de gătit! Ce au pățit cei care s-au riscat să vândă ilegal

O firmă care avea antecedente cu înșelătoriile, a comis-o din nou! Angajații păcăleau pensionarii să cumpere produse la prețuri exorbitante, iar acum vindeau oale și sisteme de gătit la negru, fără a avea documentele legale și fără autorizație.

Înșelătorii de zile mari cu oale și sisteme de gătit! Ce au pățit cei care s-au riscat să vândă ilegal
Ce au pățit cei care s-au riscat să vândă ilegal

Joi, poliţişti Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vrancea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o societate comercială prezenta şi oferea spre comercializare sisteme de gătit şi aparate de masaj în incinta unui hotel din municipiul Focşani, fără a deţine documente legale de provenienţă şi fără a fi autorizaţi să desfăşoare astfel de activităţi.

Societatea în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 lei, confiscarea sumei de 30.000 lei şi confiscarea a 11 sisteme de gătit şi 12 aparate de masaj, în valoare totală de 40.000 de lei.

Scandal în Timișoara! Un elev-problemă nu poate fi sancționat pentru care are părinții judecători... Scenă revoltătoare într-o școală din Brăila. Profa a ajuns la catedră clădinându-se: "Era beată, nu puteai sta lâng...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x