Antena Căutare

Într-o baltă de sânge, polițistul erou a acordat primul ajutor victimelor tragediei de pe A4, Constanța: "Copilul m-a întrebat dacă mami a murit"

Pompierii au intervenit la un accident petrecut pe Autostrada Soarelui, la faţa locului deplasându-se un echipaj de descarcerare, ambulanţe şi elicopterul SMURD, după ce o persoană a rămas încarcerată. Alte două persoane, între care un copil, au fost rănite în accident, starea lor fiind foarte gravă. 

Pompierii au intervenit la un accident petrecut pe Autostrada Soarelui, la faţa locului deplasându-se un echipaj de descarcerare, ambulanţe şi elicopterul SMURD, după ce o persoană a rămas încarcerată. Alte două persoane, între care un copil, au fost rănite în accident, starea lor fiind foarte gravă.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, în accident au mai fost răniţi soţia bărbatului rămas încarcerat şi un copil de şase ani. Cei doi soţi, cu vârste de aproximativ 35 de ani, au picioarele amputate, iar copilul de şase ani este conştient, fiind stabil, precizează reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Primul care a ajuns, însă, la locul tragediei a post un polițist de la Poliția Rutieră Constanța, cel care a acordat primul ajutor victimelor:

"Primul polițist la fața locului, șansa unei familii la viață

Agentul șef de poliție Aurelian Coliș este polițistul care a ajuns primul la fața locului, în cazul gravului accident, produs pe autostrada A4. Când s-a apropiat de autoturism, colegul nostru a observat un bărbat și o femeie cu picioarele secționate în urma impactului. Pentru a le veni în #ajutor, a împrumutat o curea și o eșarfă din care a improvizat garouri care să oprească hemoragia celor doi, hemoragie care, fără intervenția colegului nostru, ar fi fost fatală, conform medicilor.

Între timp, între banchetele mașinii, polițistul a văzut un copil, de 7 ani, rănit și cu respirația tăiată, pe care a reușit să îl scoată dintre fiarele contorsionate și să îl resusciteze", este mesajul postat de reprezentanții Poliției Române pe pagina oficială de Facebook.

Un câine rătăcit pe șínele metroului, în Capitală, a pus pe jar autorităţile. Animalul bântuie de câteva zile prin întun... Decizie importantă luată de MAI! Ucigașii de polițiști, pedepsiți cu închisoare pe viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x