Antena Căutare

Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte, scapă de pedeapsă! Anunțul făcut de autoritățile din Malaysia

Ionuț Gologan și familia sa au primit prima veste bună! Guvernul din Malaysia a luat o decizie ce va schimba total soarte românului condamnat la moarte.

Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte, scapă de pedeapsă! Anunțul făcut de autoritățile din Malaysia
ionut gologan

Ionuț Gologan și familia sa au primit prima veste bună! Guvernul din Malaysia a luat o decizie ce va schimba total soarta românului condamnat la moarte.

Ionuț Gologan poate scăpa de executare! Pedeapsa cu moartea a fost abolită de Guvern, iar Malaysia va opri executarea pedepselor capitale. Decizia a fost aplaudată de organizațiile internaționale pentru drepturile omului, scrie spynews.ro.

Printre deținuții ce vor beneficia de schimbare este și românul Ionuț Gologan, condamnat definitiv la moarte în 2016 pentru trafic de droguri.

Conform ministrului Legii din Malaysia: „Toate pedepsele cu moartea vor fi oprite. Definitiv. Din moment ce abolim toate pedepsele cu moartea, nu ar mai trebui dusă la capăt nicio execuție.”

Cu toate că va scăpa de pedeapsa cu moartea, Ionuț Gologan va rămâne în închisoare.

Alertă în România! Carne de la animale bolnave, vândută la rafturi! Ce anunță autortitățile... Joburi în străinătate: Românii au aplicat de peste 300.000 de ori pentru un loc de muncă în străinătate, în 2018. Turism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x