Antena Căutare

Jobul acesta îți dă 4.000 de euro salariu lunar, oriunde în România! Nu ai nevoie de facultate pentru a face asta!

Ai luat examenul de bacalaureat și nu ești decis dacă vrei să urmezi o facultate sau pur și simplu, îți dorești un job pentru care nu ai nevoie de studii superioare? Iată o listă cu cele mai căutate meserii unde nu ai nevoie de facultate!

Jobul acesta îți dă 4.000 de euro salariu lunar, oriunde în România! Nu ai nevoie de facultate pentru a face asta!
Topul celor mai bine plătite meserii, ce nu necesită facultate

Ai luat examenul de bacalaureat și nu ești decis dacă vrei să urmezi o facultate sau pur și simplu, îți dorești un job pentru care nu ai nevoie de studii superioare? Iată o listă cu cele mai căutate meserii unde nu ai nevoie de facultate!

Bucătar

În funcție de durata cursurilor și tipul de bucătărie pe care îl abordează, costul acestora variază de la 1500 la 3000 de ron. În România, salariile în acest domeniu sunt cuprinse între 700 și 1500 euro, iar în străinătate salariile pornesc de la 2000 de euro.

Cofetar – patiser

Salariul unui cofetar pornește de la 500 de euro și poate ajunge până la peste 1000 de euro în funție de complexitatea specializării. Cursuri acreditate pentru aceste două meserii puteți urma în București la THR Group și Horeca School. În provincie la Eurotraining și la Școala Bella Italia.

Barman

Venitul pentru această activitate variază în funcție de locația în care se prestează activitatea si oscilează de la 800 la peste 1500 de euro. Avantajul fiind interacțiunea directă cu clienții, ce conduce la creșterea semnificativă a veniturilor prin bacșiș. Cursuri de calificare și perfecționare sunt oferite de Bar Academy sau Barmania.

Salariu de 4.600 EURO şi totuşi nimeni nu vrea să accepte jobul! O să rămâi uimit dacă afli ce ai de făcut!

Ospătar

Deși salariile variază de la 800 la 1000 de ron, bacșișul conduce la un venit total de peste 1500-2000 de ron. Cursuri de calificare sunt oferite în cadrul școlilor menționate pentru meseriile de bucătar sau cofetar.

Recepționer

Cursurile de calificare variază până la 1800 de ron și sunt oferite în cadrul școlilor menționate anterior. Veniturile aferente acestui post pot ajunge de la 1000 până la 3000 de ron, iar contactul direct cu clientul poate aduce și alte atenții din partea acestora.

Topul joburilor bine plătite, unde nu este nevoie de facultate

Hair stylist

Cursurile pentru această specializare ajung să coste de la 1000 până la 3000 de euro, dar veniturile sunt pe măsură, mai ales dacă cursantul se evidențiază într-un salon de renume.

Această calficare o puteți deprinde în cadrul cursurilor oferite la: Școala Internațională de Cosmetică Christine Valmy, Salonul Geta Voinea, Salonul Cristi Pascu Exclusive sau Atelierele Ilbah.

Babysitter

Printre cei care le oferă se numără agenții precum: Mary Poppins, Bonamia, Amiras și Crucea Roșie Română. În funcție de pregătirea angajatului, câștigurile variază de la 250 la 1000 de euro.

Sudor

Veniturile în acest domeniu pot ajunge până la 1500 de euro în România, în vreme ce salariul în țările Uniunii Europene poate ajunge și la 3000 de euro. Aceste câștiguri pot crește substanțial dacă persoana este calificată în sudura în argon, ce este remunerată cu până la 4000 de euro în țară și depășește această sumă în străinătate.

Lăcătuș

Cursurile au costuri cuprinse între 900 și 1200 ron, în funcție de complexitatea și durata acestora. Câteva dintre centrele ce oferă astfel de cursuri amintim: Fundația pentru formare profesională și învățământ preuniversitar Viitor, IC Consulting sau Asociația Dominou. Salariile pot ajunge la 1500 de euro în România, pentru ca în afară suma să atingă și pragul de 3000 de euro.

Pentru mai multe meserii dă click aici!

Ferește-te de aceste ZODII! Nu e de glumă cu ei! Horoscopul răzbunătorilor îți arată cu cine ai de-a face!... România, lovită de caniculă! Toată țara este sub cod galben, iar în șase județe s-a trecut deja la cod portocaliu! Uite ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x