Antena Căutare

MADE IN ROMANIA | Deszăpezire la domiciliu, fără bani! Nu e mare filosofie, e un protest!

Iulian Pralea, un tânăr de 22 de ani, student la Facultatea de Filosofie din Bucureşti oferă gratuit servicii de deszăpezire. Însă, ca semn de protest!

MADE IN ROMANIA | Deszăpezire la domiciliu, fără bani! Nu e mare filosofie, e un protest! Galerie
Iulian Pralea | libertatea.ro

Iulian Pralea, un tânăr de 22 de ani, student la Facultatea de Filosofie din Bucureşti oferă gratuit servicii de deszăpezire. Însă, ca semn de protest!

Încă ai zăpadă în curte sau pe lângă bloc, pe trotuarul din fața casei sau de la locul de muncă? Acesează pagina de Facebook "Iulian deszăpezește Bucureștiul" și ai acolo toate datele de contact!

“Eu pot să mă descurc şi singur” este deviza studentului, care protestează, astfel, împotriva nesimţirii autorităţilor. Dar și a unor locuitori ai Capitalei, să recuoaștem!

Luni, când a văzut că abia reuşeşte să iasă din căminul în care locuieşte din pricina nămeţilor, a pornit ceea ce avea să devină revoluţia spiritului civic. Merge oriunde află că există un trotuar înzăpezit şi face potecă pentru pietoni.

Atenție, oferta este limitată! Tânărul spune că protestul lui va ține, cel mai probabil, până când încep cursurile!

Vremea pe trei luni! Prognoza meteo pentru februarie, martie și aprilie... România a înfruntat cea mai scăzută temperatură din această iarnă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x