Antena Căutare

Marturie-socanta despre "caracatita Sorin Blejnar"

Jurnalul National a primit, la redactie, pe numele redactorului-sef Victor Ciutacu, o scrisoare atribuita lui Radu Marginean, singurul demnitar destituit si invinuit pana acum in scandalul de coruptie din vami. Cu mentiunile ca nu vrea sa se sustraga de la ancheta penala al carui obiect este si ca e gata sa sustina sub juramant in fata instantei afirmatiile sale scrise, fostul sef al Autoritatii Nationale a Vamilor il indica pe Sorin Blejnar drept "regina" caracatitei coruptiei, descrie un sistem infernal de colectare politica a spagilor si pomeneste, in premiera, de existenta unui "rege" pe tabla de sah.

"avem de-a face cu inca o dovada ca se incearca demonizarea si intimidarea mea, ca urmare a declaratiei ca ANAF va incepe sa taxeze averile cu provenienta nejustificata."




Cititi scrisoarea adresata redactorului sef al Jurnalului National, Victor Ciutacu, de Radu Marginean, fostul sef al Autoritatii Nationale a Vamilor pe jurnalul.ro!

Foto: Jurnalul

Gheorghe Marmureanu:"Nu cred ca sunt sigure cladirile construite dupa '89"... ANCHETA: Scrisoarea din Guineea, prin asociatul lui Cocos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x