Antena Căutare

Mărturii din INFERN! Dr. Monica Pop a povestit momentele dramatice: "Îi văd pe părinţi şi durerea e mare că unii îşi vor pierde copiii"

Doctorul Monica Pop a povestit, la "Acces Direct", cum a trăit, din spital, momentele terifiante de vineri seară, când victimele incendiului de la Club Colectiv erau aduşi în stare gravă

Doctorul Monica Pop a povestit, la "Acces Direct", cum a trăit, din spital, momentele terifiante de vineri seară, când victimele incendiului de la Club Colectiv erau aduşi în stare gravă.

"Eu, ca doctor, am văzut multe lucruri, dar ceea ce am trăit, simţit, văzut vineri noapte m-a şocat. A fost o durere pe care n-o poţi explica, nu ţi-o poţi imagina. Veneau tineri pe tărgi, în stare gravă", îşi începe Monica Pop povestirea terifiantă.

"Cel mai mult m-a afectat imaginea unui părinte, care a venit mereu la spital şi a stat lângă fata lui. Îmi este greu când mă uit la el şi ştiu că peste două zile copilul său nu va mai putea lupta. În cazul acesta sunt mulţi dintre cei internaţi în spital", a spus doctorul, avertizând, din păcate, că mulţi dintre cei care sunt acum internaţi nu vor putea câştiga lupta cu moartea.

Solidaritate în toată România! La Buzău, peste 100 de persoane au donat sânge pentru victimele incendiului... Guvernul a anunțat că va pune la dispoziție toate resursele pentru recuperarea celor răniți în incendiul din clubul Cole...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x