Antena Căutare

Materialele necesare restaurării Crucii Caraiman au fost transportate cu elicopterul.

Mai multe elicoptere civile utilitare au efectuat, marţi, primele transporturi cu materialele necesare pregătirii lucrărilor de restaurare a Crucii Caraiman, a informat Ministerul Apărării Naţionale, printr-un comunicat de presă.

Materialele necesare restaurării Crucii Caraiman au fost transportate cu elicopterul. Galerie
Crucea Caraiman | youtube.com

Mai multe elicoptere civile utilitare au efectuat, marţi, primele transporturi cu materialele necesare pregătirii lucrărilor de restaurare a Crucii Caraiman, a informat Ministerul Apărării Naţionale, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, transporturile au loc la solicitarea constructorilor care au câştigat licitaţia de restaurare a monumentului şi vor fi executate ori de câte ori situaţia o va impune şi vremea va fi favorabilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Asocierea de firme a fost desemnată câştigătoare în cadrul unei proceduri de achiziţie care a fost derulată prin intermediul platformei SEAP în perioada decembrie 2017- mai 2018. Valoarea contractului este de 13,75 milioane de lei fără TVA, iar termenul de finalizare de 36 de luni.

MApN este administratorul legal al monumentului de pe Caraiman - Crucea comemorativă a Eroilor români din Primul Război Mondial.

Ministerul derulează, în perioada 9 mai 2016 - 31 decembrie 2020, un proiect pentru restaurarea, reabilitarea, conservarea şi amenajarea unui spaţiu expoziţional în cadrul monumentului, cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Contractul de finanţare a fost semnat de Ministerul Apărării Naţionale şi Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene pe 26 iulie 2017. Implementarea proiectului este coordonată de secretarul general al MApN, cu sprijinul Direcţiei Domenii şi Infrastructuri.

Anunțul de ultimă oră făcut de MAE! Un șofer român, rănit în explozia din apropierea aeroportului din Bologna... Un cutremur devastator va lovi România în curând? Profeția apocaliptică a Babei Vanga: ”Se va produce când...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x