Antena Căutare

Monica Sannino a primit un mesaj emoționant de la mama care a abandonat-o: ”Erai amărâtă la mine, mamă, dacă nu te dădeam!”

A văzut-o pe Monica Sannino la televizor, după 20 de ani, dintr-o pură întâmplare. Mama care şi-a abandonat fiica îşi pune pe tavă gândurile, suspinele şi regretele într-un interviu acordat în EXCLUSIVITATE pentru Acces Direct.

A văzut-o pe Monica Sannino la televizor, după 20 de ani, dintr-o pură întâmplare. Mama care şi-a abandonat fiica îşi pune pe tavă gândurile, suspinele şi regretele într-un interviu acordat în EXCLUSIVITATE pentru Acces Direct.

Aurelia, mama naturală a Monicăi a aflat că fiica pe care a abandonat-o acum aproape 20 de ani s-a întos în România. Iar atunci când a văzut primele imagini cu ea, sufletul i s-a cutremurat.

”Erai amărâtă la mine, mamă, dacă nu te dădeam, mămico!”, spune Aurelia.

Femeia care i-a dat viaţa Monicăi, abia şi-a găsit cuvintele să vorbească despre fiica ei. A mărturisit și motivele pentru care a decis să o abandoneze.

”Avea aceeaşi soartă ca ăştia ailalţi. Nu avea o şcoală, nu putea să înainteze, nu putea să îşi facă o viaţă la care noi nu putem niciodată să avem ce are ea. Să ajungă la clasa socială la care a ajuns ea. N-am dat-o că am vrut eu. N-am dat-o. Aşa a fost să fie. Nu am avut o casă. Dacă eu aveam o casă, munceam şi o ţineam aici, cu ceapă, cu mămăligă, cu pâine. Am spus, nicio bogăţie de pe lumea asta nu poate să fie mai mult ca dragostea de mamă. Nici palate, nici case, nici nimic. Dar ţinând cont că nu am părinţi şi nu am nici eu posibilitate materială ca ea să nu sufere de foame, ca ea să nu fie pe străzi ca ceilalţi. Să doarmă cu mine prin cimitire, să doarmă cu mine pe cine ştie pe unde, că nici nu mai ştiu pe unde n-am umblat cu copilul ăsta de gât. A trebuit”, explică mama Monicăi.

Printre suspine, Aurelia şi-a reamintit de clipele grele prin care a trecut.

Vezi INTERVIUL complet în videoclipul de mai sus!

EMOȚIONANT! Monica Sannino își strigă mama, la Acces Direct! ”Am nevoie să îmi cunosc originile!”... EMOȚIONANT! Monica Sannino și-a cunoscut mama, la Acces Direct! Ce i-a transmis femeii care a abandonat-o!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x