Antena Căutare

Toate mormintele din cimitir au fost răscolite. Disperați, oamenii din Caraorman cer ajutor: „E de neimaginat aşa ceva. Parcă suntem în filmele de groază”

Localnicii din Caraoman trăiesc momente desprinse din filmele de groază. Aproape toate mormintele din cimitir au fost săpate, iar unele sicrie chiar sparte! Oamenii sunt disperați și cer ajutorul autorităților. 

Localnicii din Caraorman trăiesc momente desprinse din filmele de groază. Aproape toate mormintele din cimitir au fost săpate, iar unele sicrie chiar sparte! Oamenii sunt disperați și cer ajutorul autorităților.

De săptămâna trecută, mormintele din cimitirul localității Caraorman din Delta Dunării au căzut pradă șacalilor. Localnicii spun că animalele au dezgropat morții din cimitir, ajungând până la sicrie.

„Am găsit mormântul unei mătuşi săpat şi capacul de la sicriu ros de colţii animalelor. Au reuşit să smulgă capitonajul interior al sicriului, ca să ajungă la trupul înmormântat. E de neimaginat aşa ceva. Parcă suntem în filmele de groază”, a declarat o localnică din Caraorman pentru tulceanoastra.ro, citată de observator.tv.

Toate mormintele din cimitir au fost răscolite. Disperați, oamenii din Caraorman cer ajutor: „E de neimaginat aşa ceva. Parcă suntem în filmele de groază”

Șacalii s-au îmnulțit necontrolat în ultima vreme. Localnicii spun că animalele au mâncat toate cadavrele de porci mistreți infectați cu gripă porcină și le-au atacat și animalele din gospodării.

Oamenii din mica localitate din Delta Dunării spun că şacalii au mâncat toate cadavrele de porci mistreţi răpuşi de gripa porcină şi le-au atacat animalele din gospodării.

Autorităţile din Delta Dunării au anunţat că a fost demarată o acţiune de vânătoare, iar până în prezent aproximativ 60 de şacali au fost ucişi.

Mai multe amănunte şi imagini de la Caraorman, urmărim în această seară, într-un reportaj exclusiv la Observator, pe Antena 1, începând cu ora 19.00.

„Din milă!”. Funcționara care i-a dat undă verde medicului escroc are o explicație uluitoare. Cum și-a motivat decizia... Site-ul ANAF a căzut. Erori în baza de date online a Fiscului, după ce mai multe datorii au fost șterse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x