Antena Căutare

Nicușor de la Brăila a murit. Omul străzii a devenit cunoscut ca personaj la „În puii mei”

Nicușor de la Bărila, omul străzii care a devenit cunoscut după ce a fost impersonat la „În puii mei” și „iMai mult Umor” a murit. Care este cazua bărbatului care cerșea în Piața Mare a orațului de la Dunăre.

colaj foto nicusor de la braila
Nicușor de la Brăila a murit. Omul străzii a devenit cunoscut ca personaj la „În puii mei” | Capturi Youtube

Nicușor de la Brăila care a devenit cunoscut în toată țara după ce Vlad Drăgulin l-a impersonat în emisiunea „În puii mei” de la Antena 1, a murit. Omul străzii a fost o adevărată vedetă și pe plan local pentru că se lăsa filmat în diferite ipostaze amuzante în schimbul unor sume de bani cu care să își ducă traiul. În orașul de la malul Dunăriii, el mai era cunoscut și drept „Nicușor de la Piața Mare"

A murit Nicușor de la Brăila, bărbatul devenit cunsocut după ce a fost personaj în emisiunea „În puii mei”

Nicușor de la Brăila, pe numele său real Nicolae Stângă, ajunsese la spital în stare gravă după ce ar fi băut o substanță toxică, notează debraila.ro. Bărbatul în vârstă de 42 de ani s-ar fi stins din viață pe Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Brăila.

Cu toate acestea, cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei, mai transmite aceeași sursă.

Mai mult decât atât, dată fiind situația financiară precară a lui Nicușor de la Brăila, cheltuielile cu înmormântarea vor fi suportate de Administrația Locală, prin Direcția de Asistență Socială.

Citește și: Îl mai ții minte pe Nicușor de la Brăila? Cât de mult s-a schimbat bărbatul care cerșea în Piața Mare în urmă cu câțiva ani

Nicușor de la Brăila a devenit inițial cunoscut pe Youtube, unde clipurile cu el în care recita poezii, cânta sau spunea glume au adunat mii de vizualizări. Omul străzii a ajuns rapid un fel de star în orașul său, însă imaginile trădau adevărata lui condiție socială.

În primul clip în care apare din 2010, omul străzii apare neîngrijitș și deși părea să sufere, simțul umorului îi ținea de cald. Și look-ul lui celebru cu căciulă și geacă a devenit în scurt timp celebru.

După primele imagini cu el din mediul online, Nicușor de la Brăila a devenit personaj în emisiunea de comedie „În puii mei”, de la Antena 1, unde a fost parodiat o lungă perioadă de Vlad Drăgulin. Recent, comediantul l-a ”reînviat” pe Nicușor de la Brăila și în cadrul emisiunii iMai mult Umor.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Vlad Drăgulin a renunțat la personajul Malone. Dezvăluirile neașteptate din podcast-ul lui Speak

Cu toate acestea, într-un video postat la începutul acestui an pe TikTok, omul străzii recunoștea că a avut niște probleme de sănătate. În imagini, bărbatul purta o cămașă albă, peste care are un pulover roșu și o geacă albastră, semn că s-a ambiționat să își depășească condiția.

După ce i se spune că a lipsit în ultima perioadă, Nicușor de la Brăila afirmă că este bine acum, dar că a fost bolnav. ”Am fost cam puțin bolnav. Am stat în casă”, a spus acesta și a acceptat banii pe care internautul i i-a dat.

Ce posta Călin Donca cu câteva ore înainte de a fi ridicat de DNA: "Dacă faci o școală sa devii milionar, o faci de... Orianda Donca, soția lui Călin Donca, de la o viață în sărăcie, la soție milionară cu cinci copii. Cine este și cum arat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x