Antena Căutare

O banca din nordul Bucurestiului a fost jefuita de un barbat inarmat

A fost jaf armat la o banca din nordul Bucurestiului. Un individ a intrat in sediul bancii si i-a amenintat pe cei doi angajati cu un pistol. Speriati, oamenii i-au dat niste bani, iar atacatorul s-a facut nevazut.

In jurul orei 17:00, in sediul bancii din cartierul Aviatiei, unul dintre cele mai sigure din Bucuresti, mai erau doi angajati. Oamenii s-au trezit amenintati din senin, de un individ cu o cagula pe fata si cu arma in mana.

Casiera a patimit cel mai mult, caci atacatorul pe ea a tintit-o. Femeia a scos rapid niste bani, pentru ca viata ii era amenintata. Nici ea, nici colegul ei nu au putut face nimic. Nu aveau cu ce sa se apere de jefuitor.

Casiera a apasat butonul pe panica si a dat alarma. In scurta vreme, la banca jefuita, a venit si politia. Anchetatorilor nu le va fi usor sa dea de hot. Cu greu poate fi recunoscut in imaginile de pe camerele de supraveghere, caci a avut in permanenta fata acoperita.

Sute de familii din Mangalia nu au caldura de Sarbatori... In pensiunile de la munte s-a dat startul ospatului din Ajunul Craciunului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x