Antena Căutare

„Vorbiţi ca ciorile. Trăzni-v-ar!”. Jigniri uluitoare la 112! Cum i-a vorbit o operatoare unei femei care a fost bătută – Audio

O femeie care a sunat la 112 după ce a fost bătută a fost jignită în repetate rânduri de o operatoare a serviciului de urgență.

O femeie care a sunat la 112 după ce a fost bătută a fost jignită în repetate rânduri de o operatoare a serviciului de urgență.

Femeia, Florica Moldovan, a fost bătută în autogara din Zalău de un şofer. Ea a sunat la 112 pentru a anunţa incidentul, dar acolo a dat de un operator care a jignit-o în repetate rânduri, după cum arată înregistrările obţinute de Libertatea.

Cazul femeii de etnie romă bătută de un bărbat în autogara din Zalău a revine în actualitate prin prezentarea de către Libertatea a înregistrării purtate de Florica Moldovan cu cei de la 112, apelaţi pentru a anunţa ce se întâmplase.

„Alo, bună ziua. Aş vrea să vină poliţia, doamnă, un şofer de-aicea mi-o omorât copilul aicea cu mătura. Acuma o pornit, acuma o pornit. Vin de la spital, doamnă, şi n-o vrut să mă ieie nici cum”, a spus femeia, la 112.

„Deci n-am înţeles nimica. Doamnă!”, a intervenit operatorul.

„Şi m-o bătut cu mătura, doamnă”, a mai spus femeia.

„Cine te-o bătut cu mătura?”, a întrbat operatorul.

„Şoferul ăla. Şi mi-o lovit copilul doamnă. Aicea pe stradă”, a mai spus Florica Moldovan.

„Copilul are nevoie de îngrijiri medicale?”, a întrebat operatorul.

„Da mi-o lovit copilul, doamnă”, a mai spus femeia.

„Tu femeie, eu te-am întrebat dacă îi trebe ambulanţă!”, i-a mai spus operatorul.

„Nu-i trebe, nu-i trebe”, a mai spus femeia care avea nevoie de ajutor.

„Operator 112: Încheie cu ţigănia asta şi nu mai urla! Da??? Deci eşti în autogara din Zalău? Mândra: Alo? Poliţist: Da, poliţia. Operator 112: Femeie, eşti în autogara din Zalău? Repet întrebarea. Mândra: Da, doamnă. Operator 112: Vorbeşte la poliţie că vorbiţi ca ciorile. Mândra: Bine că vorbim ca ciorii, ca ciorii vorbim. Operator 112: Trăzni-v-ar! Du-te dreacu!”, a continuat convorbirea.

Femeia în vârstă de 25 de ani din localitatea sălăjeană Cuceu a făcut plângere penală la Poliţie. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire.

Vâlcea: Doi adulţi şi doi copii, la spital după ce s-au răsturnat cu maşina pe DN 7... Se dau vouchere de 5.000 de euro pentru români! Cine sunt persoanele care vor putea beneficia de ele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x