Antena Căutare

O femeie din Cluj, jignită de doi polițiști: "Hai, marș!". Ce îi întrebase biata femeie

O femeie din Cluj Napoca a povestit pe Facebook cum a fost jignită de doi polițiști de la Secția 4 de Poliție Cluj Napoca. Femeia se afla la plimbare cu copilul, iar la un moment dat a observat pe trotuar, un autoturism al Poliției Cluj.

O femeie din Cluj Napoca a povestit pe Facebook cum a fost jignită de doi polițiști de la Secția 4 de Poliție Cluj Napoca. Femeia se afla la plimbare cu copilul, iar la un moment dat a observat pe trotuar, un autoturism al Poliției Cluj.

În momentul în care femeia i-a întrebat, în glumă, dacă va primi amendă deoarece este nevoită să circule pe stradă, din cauza acestora, unul dintre cei cei doi polițiști i s-a adresat femeii ca unui câine: ”Hai, marș!”, scrie evz.ro.

Aceasta a făcut publică întreaga poveste pe internet: ”13 mai 2016, Cluj-Napoca, strada Fântânele, ora 17,30, aproximativ. Ambii milițieni sunt în mașină, la povești. Am trecut cu căruciorul pe mijlocul străzii și i-am întrebat dacă nu-mi dau o amenda pentru că circul pe stradă. Răspuns: "Hai, mars!”

Tânăra i-a și fotografiat pe cei doi, stând în mașină, pentru a dovedi că cele afirmate de ea sunt adevărate.

Veste excelentă pentru români! Trenurile vor oferi acces la Wi-Fi! Pe ce rute va fi internet?... Atenție ce mâncați! "Am cumpărat pui vopsit, pentru a arăta ca puiul de țară"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x