Antena Căutare

O lună de miere și o viață de FIERE! Topul ZODIILOR care devin INSUPORTABILE după căsătorie! Tu te numeri printre ele?

Orice cuplu fericit ia în calcul și varianta căsătoriei, pentru a forma o legătură pentru toată viața. Totuși, unele zodii parcă se schimbă radical după momentul legământului.

Orice cuplu fericit ia în calcul și varianta căsătoriei, pentru a forma o legătură pentru toată viața. Totuși, unele zodii parcă se schimbă radical după momentul legământului.

Gemeni

Chiar daca poate in primele momente va da senzatia ca se simte in largul lui cu acest angajament, cu aceasta schimbare, sau ca ar fi in al noualea cer, pe parcurs insa, isi da seama ca este prins in aceasta relatie si nativul din Gemeni tot va incearca sa-si gaseasca drumul spre libertate.

Tot ce-i trebuie este destul spatiu incat sa nu se simta prizonier in propria poveste si multa dragoste. Asta-l va face fericit,linistit si implinit cu alegerea lui.

Leu

Indiferent daca, la inceputul relatiei era mai linistit si pasnic, dupa casatorie, lucrurile se schimba. Incearca sa va arate ca el este regele, el este cel care “taie si spanzura”, asta daca nu v-a aratat-o inca de cand v-ati cunoscut; orice ati face, el detine autoritatea in casa si el are ultimul cuvant de spus in toate deciziile.

Este o persoana greu de manipulat si tot ce trebuie sa faceti este sa va obisnuiti sau doar sa va perfectionati in tot ceea ce va defineste pentru a nu-i da motive de pornit discutii in contradictoriu.

Află aici despre RESTUL zodiilor care se tranformă după căsătorie!

Trei copii au ars de vii, în propria casă!... Pământul s-a zguduit puternic! Un nou cutremur s-a produs în această dimineaţă, în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x