Antena Căutare

Următoarele zile libere pentru români! Sărbătoare legală și minivacanță de șase zile

Sărbătorile pascale vine cu vești excelente pentru români! O nouă minivacanță se anticipează pentru luna aprilie. Românii ar putea să se bucure în perioada Paștelui de 6 zile libere!

Veste excelentă pentru toți angajații! Când se vor bucura românii de o minivacanță de 6 zile!

Sărbătorile pascale vine cu vești excelente pentru români! O nouă minivacanță se anticipează pentru luna aprilie. Românii ar putea să se bucure în perioada Paștelui de 6 zile libere!

Dat fiind faptul că în acest an Paștele Ortodox va fi sărbătorit pe 28 aprilie, este foarte posibil ca până pe 2 mai salariații să nu mai meargă la muncă.

Astfel, zile libere oficiale în acest an vor fi vineri – 26 aprilie – Vinerea Mare, sâmbătă – 27 aprilie, duminică – 28 aprilie – Paștele Ortodox, luni – 29 aprilie – a doua zi de Paști.

Marți, însă, salariații ar urma să revină la muncă, însă miercuri – 1 Mai, va fi din nou zi liberă. Astfel, cel mai probabil Guvernul va decide să facă o punte între zilele libere legale acordate cu prilejul sărbătorilor pascale și ziua de 1 Mai, potrivit antena3.

Dacă și ziua de marți va fi declarată liberă, vom avea o minivacanță de șase zile, urmată de o săptămână lucrătoare de doar două zile!

VIDEO. Primele declarații ale lui Mirel Rădoi, după ce fratele său s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-T... Detalii de ultimă oră despre salariul mediu în România! Ce modificări s-au făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x