Antena Căutare

O nouă tragedie pe șosea! O tânără de 32 de ani s-a stins din viață în urma unui accident teribil 

O tânără în vârstă de 32 de ani și-a găsit sfârșitul într-un accident teribil, ce a avut loc miercuri seară, pe Drumul Județean 705 A.  

„O tânără de 25 de ani, aflată la volanul unui autoturism, care însă nu a adaptat viteza pe carosabilul umed, a pierdut controlul volanului într-o curbă, unde a tamponat frontal autoturismul condus de o femeie de 30 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a celor două conducătoare auto şi a unei pasagere de 32 de ani din autoturismul care a produs accidentul, precum şi a unui pasager de 32 de ani, din autoturismul care circula regulamentar”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Tânăra de 25 de ani care conducea maşina lovită frontal ar fi suferit fracturi de coloană şi a intrat în stop cardiac, însă medicii ajunși la fața locului n-au putut să o salveze. Ea a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Orăştie, însă ulterior a murit.

,,Împreună au plecat, împreună au murit”. Poveştile dramatice ale românilor care au murit în accidentul din Olanda... Prima reacție a tatălui Cristian Șuțu, după ce imaginile din spitalul în care este internat fiul său și revolta sa au de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x