Antena Căutare

O nouă veste proastă pentru fumători! De la 1 aprilie, se scumpesc țigările

La nici două săptămâni de la intrarea în vigoare a legii care interzice fumatul în locurile publice, fumătorii primesc o nouă lovitură.

La nici două săptămâni de la intrarea în vigoare a legii care interzice fumatul în locurile publice, fumătorii primesc o nouă lovitură.

Ţigările se scumpesc de la 1 aprilie, când acciza pentru tutun se majorează cu 4.7%, de la 314 la 329 lei, pentru mia de ţigarete.

Creşterea accizei la ţigări va aduce scumpiri pentru toate sortimentele, cel mai afectat fiind segmentul ţigărilor ieftine. România atinge, încă de la 1 aprilie, nivelul accizei convenit cu UE pentru 2018.

Scumpirea vine in contextul în care, în urma cu aproape doua saptamani, fumatul în spaţiile publice a fost interzis iar fumatorii au ieşit în stradă, nemulţumiţi de această lege.

Iepuraşul cu... surprize! A cumpărat o figurină de ciocolată pentru copil. Ce era înăuntru e greu de imaginat... Patronii de la clubul Colectiv scapă definitiv de arestul la domiciliu! Ce se întâmplă cu aceștia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x