Antena Căutare

Părinții sunt șocați! Ce făcea o profesoară într-un microbuz şcolar, plin cu elevi. Totul a fost filmat de un alt șofer, în trafic

O profesoară de la o şcoală gimnazială din Cluj a fost filmată în timp ce savura o ţigară într-un microbuz şcolar, plin cu elevi. Scenele revoltătoare au fost surprins de un şofer, în trafic.

O profesoară de la o şcoală gimnazială din Cluj a fost filmată în timp ce savura o ţigară într-un microbuz şcolar, plin cu elevi. Scenele uimitoare au fost surprins de un şofer, în trafic.

Prima reaţie a profesoarei a fost de revoltă că a fost filmată fără acordul ei. Totul s-a întâmplat în microbuzul scolii gimnaziale din Caseiu care se indrepta spre comuna Floresti, acolo unde elevii urmau să participe la un festival de colinde.

Cadrul didactic, care este culmea-profesor de sport- era însotitor de grup. Şi-a aprins ţigara cu doar 10 km înainte să ajungă la destinaţie. Iar momentul a fost surprins de un alt şofer.

Imaginile au ajuns și la șefii Ispectoratului Școlar Cluj, care asteapta acum un raport intocmit de conducerea scolii si propunerea unei sanctiuni. Femeia a recunoscut fapta și cum nu a mai avut abateri pana acum, poate scapa doar cu o mustrare.

România, lovită de un cutremur mare în următoarea perioadă?! Profeția cumplită a lui Arsenie Boca: ”Bucureștiul va șters... Norocul la bani, printre superstițiile românilor de Ignat! Ce nu este bine să faci înainte de tăiatul porcului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x