Antena Căutare

Octogenara din Ploiesti, aruncata in strada. Femeia nu a putut plati o penalizare de 400 de lei la intretinere

Legea nu are mila de nimeni si de nimic. Nici macar de o batrana de 82 de ani, paralizata. Femeia, impreuna cu fiica sa, doi nepoti si o stranepoata vor ajunge in strada. Asta au decis autoritatile din Ploiesti, dupa ce batrana nu si-a platit o penalizare la intretinere de 400 de lei.

Strigatele de disperare ale femeii rasuna pe holurile caminului social. Peste patru zile va trebui sa-si intinda mama paralizata, pe asfalt, la un colt de strada. Nu are unde sa se duca. Toti banii pe care fiica ei de 18 de ani i-a castigat din croitorie i-a dat pe intretinere. N-au fost de ajuns.

Femeia spune ca a platit de fiecare data intretinerea. Anul trecut, din cauza ca a intarziat cu plata pe o luna, a primit penalizari. A achitat o parte din ele administratorului. Acesta ar fi fugit insa cu banii. A urmat un proces impotriva ei si decizia de evacuare.

Luna trecuta, femeia a primit ordinul de evacuare prin posta. A simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare. Stau cinci oameni intr-o camaruta si nu au unde sa se duca. Iar batrana care i-a ajutat pe toti pana cand s-a imbolnavit nu mai poate face nimic acum.

Asa ca vineri, batrana paralizata, fiica ei, doi nepoti si un copil de 5 ani vor ajunge in strada.

Mai multe sate din Mehedinti, acoperite de un urias nor de cenusa toxica... Indemnizatia pentru mame revine la 85% din venitul net! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x