Antena Căutare

Oprescu, despre autostrada suspendata: Sper ca in septembrie parteneriatul sa fie gata

Parteneriatul public-privat pentru autostrada suspendata ar putea fi finalizat in luna septembrie, a anuntat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, miercuri seara, la Antena 3.

"Sper ca in luna septembrie parteneriatul sa fie gata. Ma refer la dimensiunea financiara cu ceea ce inseamna poporul chinez, mai precis Shanghai Construct, cu care am discutat de aproape un an si jumatate, care si-au facut reprezentanta aici si care intra in acest parteneriat in cunostinta de cauza"


Primarul Capitalei a mai tinut sa precizeze, referindu-se la autostrada suspendata, ca parteneriatul public-privat inseamna capital chinez investit aici, iar "inceputul acestei constructii, care pana la urma se va finaliza in 52 de kilometri, va crea inelul median, ar fi al treilea inel al Capitalei".

Articolul continuă după reclamă

Odata cu acest proiect, a mai adaugat Oprescu, isi va indeplini si promisiunea pe care le-a facut-o bucurestenilor, respectiv ca o mare parte legata de infrastructura si circulatia rutiera din Bucuresti se va rezolva.

La inceputul acestui an, o companie chineza si-a aratat interesul pentru realizarea unei autostrazi suspendate la Bucuresti.

Primul modul al autostrazii va lega viitoarea autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti de Soseaua Petricani, Soseaua Pipera, strada Avionului si Bulevardul Aerogarii. Al doilea modul va cuprinde lucrari pe Bulevardul Aerogarii, strada Elena Vacarescu, se va intersecta cu DN1 trecand prin Bulevardul Poligrafiei si Calea Grivitei, iar cel de-al treilea modul va cuprinde lucrari in Calea Grivitei, Calea Giulesti, va continua in spatele Lacului Morii si va ajunge pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Primul caz de virus West Nile, in Romania!... UPDATE! Razie a Garzii Financiare la Chinatown-ul inaugurat de Boc: Amenzi de 55.000 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x