Antena Căutare

Orban, veste bombă pentru o anumită categorie de români! „Nu le mai plătim salarii”

Premierul Ludovic Orban a făcut un anunț complet neașteptat despre salariile anumitor români. Ce decizie a luat acesta?

Orban, veste bombă pentru o anumită categorie de români! „Nu le mai plătim salarii” Galerie
Orban, veste bombă pentru o anumită categorie de români! „Nu le mai plătim salarii”

Salariile şi pensiile vor fi achitate la termen, însă nu vor fi plătite în continuare salarii celor ''care au intrat pe uşa din dos în instituţiile publice'', ''pe bază de pile sau de carnet de partid'', a declarat vineri, la Braşov, premierul Ludovic Orban.

"În ceea ce ne priveşte, onorăm toate cheltuielile necesare ale bugetului. Sigur că ceea ce vom considera cheltuieli necesare le vom face să dispară din cheltuielile bugetului. Salariile şi pensiile vor fi plătite la termen. Dar nu vom plăti în continuare salarii la cei care au intrat pe uşa din dos în instituţiile publice, pe bază de carnet de partid sau pe bază de pile şi rubedeniile clientelei politice a PSD şi cei care nu-şi fac treaba", a precizat Orban.

El a amintit că a declanşat un proces de refacere a capacităţii administrative a instituţiilor guvernamentale şi, de asemenea, de reducere a dimensiunii aparatului birocratic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit acestuia, cu siguranţă ''vor exista paşi pe care Guvernul îi va derula pentru a construi instituţii mai eficiente, care cu adevărat să aibă capacitatea de a genera şi de a pune în practică toate politicile publice de care are nevoie România pentru dezvoltare''.

Premierul Orban a participat vineri la ceremonia de semnare a contractului de finanţare a proiectului de modernizare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Sursa: Agerpres

Peste 45.000 de dosare de recalculare a pensiilor sunt întârziate, în medie cu una-trei luni, dar în unele cazuri sunt î... Cel puțin 40.000 de pensionari, fară pensii mărite de la 1 ianuarie! Dosarele de recalculare sunt întârziate, anunță Min...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x