Antena Căutare

E oficial! Papa vine în România! S-a anunțat data la care Suveranul Pontif va fi în București!

Sanctitatea sa Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, a anunţat vineri Administraţia Prezidenţială.

Sanctitatea sa Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, a anunţat vineri Administraţia Prezidenţială.

Administraţia Prezidenţială a anunţat, vineri, că Sanctitatea Sa Papa Francisc va întreprinde o Vizită Apostolică în România, în perioada 31 mai – 2 iunie 2019.

”Primind invitaţia Preşedintelui României, a Autorităţilor statului şi a Bisericii Catolice din România, Sanctitatea Sa Papa Francisc va întreprinde o Vizită Apostolică în ţară noastră în perioada 31 mai – 2 iunie 2019. Cu această ocazie, Sanctitatea Sa va vizita oraşele Bucureşti, Iaşi şi Blaj şi Sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Sursa citată a precizat că programul de călătorie va fi publicat la o dată ulterioară.

Primul suveran pontif care a vizitat România a fost Papa Ioan Paul al lI-lea, în mai 1999, fiind prima vizită a unui papă într-o ţară majoritar ortodoxă.

Elevii se întorc la şcoală după Sărbători, au o zi liberă, apoi începe încă o vacanță. Calendarul școlar dă peste cap pr... Două tentative de suicid eșuate. O moldoveancă, salvată de la moarte în miez de noapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x