Antena Căutare

Părinții Alexandrei Măceșanu, lovitură teribilă! Au fost îngenucheați de durere! ”S-a stins repede”

Părinții Alexandrei Măceșanu au primit o lovitură teribilă și au fost îngenucheați de durere, anul trecut, în luna iulie, când tatăl adolescentei și-a pierdut mama. Bunica tinerei a murit subit. nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea.

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, bătrâna de 61 de ani fusese plecată la muncile câmpului, atunci când a înțepat-o o insectă și a murit în numai câteva ore.

Vecinii familiei Alexandrei Măceșanu au declarat pentru sursa citată că nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu femeia și că după ce a venit acasă de la câmp, a început să se simtă din ce în ce mai rău, în urma unei înțepături de insectă.

„Niculina s-a stins repede, în doar câteva zile, după ce a fost la câmp, la muncă, și a fost mușcată de o ”goangă”, o insectă, ceva… Femeia s-a simțit rău de cum a venit seara acasă, apoi s-a prăpădit repede, săraca, fără să știe măcar de ce”, au povestit vecinii din sat pentru wowbiz.ro.

Din luna iulie, părinții Alexandrei Măceșanu nu mai știu nimic de fiica lor. În urma analizelor oaselor calcinate descoperite în incineratorul artizanal din curtea lui Gheorghe Dincă specialiştii au stabilit, cu o probabilitate de peste 99,9%, că acele oase aparţin Alexandrei, în cazul oaselor de la lizieră, despre care suspectul Gheorghe Dincă spune că ar aparţine Luizei, nefiind însă obţinut un rezultat clar, avocaţii celor două familii, Măceşanu şi Melencu, au depus plângeri penale pe numele specialiştilor INML, contestând rezultatele. Anchetatorii au solicitat, în cazul oaselor de la lizieră, în încercarea de a obţine rezultate concludente, ajutorul FBI, un set de probe fiind transmis unui laborator din SUA.

Accident în Bihor! Un șofer a trecut pe roșu, a lovit un pieton și după a fugit de la fața locului... Mașină de teren răsturnată în șanț, în zona Petriș. O persoană a rămas încarcerată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x