Antena Căutare

Patronul unei cunoscute agenţii de turism a fost găsit mort în centrul Capitalei

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu George Negru. Omul de afaceri ar fi avut datorii şi sunt voci care spun că s-a sinucis. Vestea morţii a provocat panică în rândul a sute de oameni, care şi-au rezervat vacanţe. Mulţi au mers chiar la sediul agenţiei, iar ministrul Turismului a fost nevoit să intervină cu lămuriri, pentru a calma turiştii.

Omul de afaceri a fost găsit mort în faţa unui bloc din apropierea Parlamentului. Locuia la etajul nouă. Ce s-a întâmplat este încă un mister. Anchetatorii nu pot elimina încă nicio ipoteză. Poate fi accident, sinucidere sau crimă.

Poliţiştii au găsit locuinţa încuiată. Cel care a anunţat tragedia a fost paznicul blocului. Apropiaţii afaceristului vor fi audiaţi, dar în urma sa rămân multe semne de întrebare.

În ciuda afacerii cu care s-a consacrat în domeniul turismului, problemele financiare nu l-au ocolit.

Angajaţii lui au postat un mesaj de condoleanţe pe site-ul companiei de turism. Iar după ce au aflat ce s-a întâmplat, clienţii au sunat fără încetare la firmă sau chiar au mers să vadă ce se întâmplă cu vacanţele lor.

Sutele de persoane care şi-au planificat deja concediul, ar trebui acum să se adreseze ministerului, pentru a se asigura că mai pot ajunge în vacanţă. Compania pe care o conducea omul de afaceri are 46 de angajaţi declaraţi, dar şi datorii care au ajuns în 2016 la 1,6 milioane de lei. Firma era încă pe profit, dar sumele erau din ce în ce mai mici.

GROAZNIC. Un tânăr care se certa cu iubita a ars de viu în maşină după ce, într-o viteză nebună, a lovit stâlpul unei pa... Acum s-a aflat ADEVĂRUL! Cine era cu adevărat tânăra din România, care s-a sinucis la Londra și de ce s-a aruncat în gol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x